ماده 22 قانون بیمه

متن کامل ماده 22 قانون بیمه.

ماده ۲۲ قانون بیمه

متن کامل ماده ۲۲ قانون بیمه.

ماده 22  قانون بیمه

ماده 22 ـ در بیمه های ذیل خسارت به این طریق حساب می شود:

ماده 22 قانون بیمه مصوب 1316/02/07

ماده ۲۲ قانون بیمه

ممشاهده ماده ۲۲ قانون بیمه مصوب 1316/02/07

قانون بیمه / ماده 22

ماده ۲۲ قانون بیمه

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۱۶/۰۲/۰۷

متن ماده 22
قانون بیمه

مصوب ۱۳۱۶/۰۲/۰۷
  • ماده ۲۲ قانون بیمه

    متن کامل 22 ماده

    مصوب ۱۳۱۶/۰۲/۰۷
متن ماده ۲۲

ماده 22 ـ در بیمه های ذیل خسارت به این طریق حساب می شود:

1 ـ در بیمه حمل و نقل قیمت مال در مقصد.
2 ـ در بیمه منافعی که متوقف بر امری است منافعی که در صورت پیشرفت امر عاید بیمه گذار می شد.
3 ـ در بیمه محصول زراعتی قیمت آن در سر خرمن و موقع برداشت محصول برای تعیین میزان واقعی خسارت مخارج و حق الزحمه که در صورت عدم وقوع حادثه به مال تعلق می گرفت از اصل قیمت کسر خواهد شد و در هر صورت میزان خسارت از قیمت معینه در بیمه نامه تجاوز نخواهد کرد.

ماده 21 ـ خسارات وارده از حریق که بیمه گر مسئول آن است عبارت است از: 1 ـ خسارت وارده به موضوع بیمه از حریق اگر چه حریق در نزدیکی آن واقع شده باشد. 2 ـ هر خسارت یا تنزل قیمت وارده به اموال از آب یا هر وسیله دیگری که برای خاموش کردن آتش به کار برده شده است. 3 ـ تلف شدن یا معیوب شدن مال در موقع نجات دادن آن از حریق. 4 ـ خسارت وارده به اموال بیمه شده در نتیجه خراب کردن کلی یا...

نمایش ماده

ماده 23 ـ در بیمه عمر یا نقص یا شکستن عضوی از اعضاء بدن مبلغ پرداختی بعد از مرگ یا نقصان عضو باید به طور قطع در موقع عقد بیمه بین طرفین معین شود. بیمه عمر یا بیمه نقصان یا شکستن عضو شخص دیگری در صورتی که آن شخص قبلا رضایت خود را کتبا نداده باشد باطل است. هر گاه بیمه گذار اهلیت قانونی نداشته باشد رضایت ولی یا قیم او شرط است. اگر بیمه راجع به عمر یا نقص یا شکستن عضو بدن جماعتی...

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 99-16/10-1266 ح - مورخ 1399/09/09
با عنایت ماده 22 قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395 و قیود مصرح در آن مانند رشته بیمه شخص ثالث و خسارت زیان دیدگان چنانچه در نتیجه تصادفی که در زمان حاکمیت قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث مصوب 1387 رخ داده است راننده خودرو آسیب ببیند و بخواهد از باب راننده مسبب حادثه خسارات خود را از شرکت بیمه مطالبه کند؛ اما به دلیل لغو پروانه شرکت بیمه مربوطه مستند به مواد 22 و 65 قانون بیمه اجباری مصوب 1395 دعوایی به طرفیت صندوق تامین خسارت های بدنی مطرح کند آیا صدور حکم بر محکومیت صندوق یادشده دارای وجاهت قانونی است؟
2
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-343 - مورخ 1395/04/12
3
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-343 - مورخ 1395/04/12
شخص الف بابت بی احتیاطی در امر رانندگی به پرداخت دیه به صورت قطعی محکوم شده است خودرو دارای بیمه نامه که تمامی دیه را پوشش می دهد می باشد و مدت پرداخت دیه منقضی شده است و بیمه به دلایل مختلف نسبت به پرداخت دیه اقدام نکرده است حال اولا: آیادر پرونده های تصادف کیفری دادگاه کیفری تکلیف دارد اداره بیمه مربوط را از جهت رسیدگی به پرونده دعوت نماید یا خیر؟ چه اینکه در قانون بیمه دادگاه را در رسیدگی به دعاوی مربوطه ملزم نموده است نه شکایات کیفری؟ ثانیا: آیا در فرض سوال باید دیه را از بیمه جبرا گرفت و در صورت عدم پرداخت علیه مسئولین بیمه مربوطه اعلام جرم کرد یا اینکه در این مرحله چون بیمه مربوطه محکوم نشده است باید دیه را از محکوم علیه گرفت.
ماده 22  قانون بیمه

ماده ۲۲ قانون بیمه

متن کامل ماده ۲۲ قانون بیمه.

ماده 22 قانون بیمه

متن کامل ماده 22 قانون بیمه.

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM