رای قضایی شماره 9109970909200647

رای قضایی شماره 9109970909200647

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970909200647


شماره دادنامه قطعی:
9109970909200647

تاریخ دادنامه قطعی:
1391/11/16

گروه رای:
کیفری

نوع مرجع:
شعبه دیوان عالی کشور

عنوان رای:
مرجع قضایی صالح در حل اختلاف نسبت به صلاحیت محلی

پیام رای:
در صورت مشخص نبودن محل وقوع سرقت دادسرایی که ابتدائا شروع به رسیدگی نموده باید تحقیقات را ادامه دهد.

رای خلاصه جریان پرونده
طبق قرار مورخ 23/6/1390 دادیاری شعبه دوم دادسرای بوشهر درخصوص اتهام فرد یا افراد ناشناس مبنی بر سرقت سه فقره چک به شماره های مذکور در قرار موضوع شکایت آقای م.پ. که اظهار داشته سرقت در ترمینال.. . در تهران واقع گردیده است قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادسرای تهران صادر نموده است که پس ازموافقت دادسرا پرونده به تهران ارسال گردیده است (صفحه9) پس از ارسال پرونده به تهران شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ناحیه 16تهران با این استدلال که شاکی اظهار داشته در تهران متوجه سرقت شده لکن محل وقوع سرقت مشخص نیست قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادسرای بوشهر صادر نموده و پس از موافقت دادسرا پرونده جهت حل اختلاف به دیوان عالی کشور ارسال گردیده است که رسیدگی به این شعبه ارجاع شده است.

رای شعبه دیوان عالی کشور
درخصوص حدوث اختلاف در صلاحیت بین دادسراهای محترم عمومی و انقلاب شهرستان های بوشهر و تهران با توجه به اظهارات شاکی آقای م.پ. (صفحه4) به لحاظ اینکه محل وقوع سرقت به درستی مشخص نمی باشد با تایید نظریه دادسرای محترم عمومی و انقلاب تهران مستندا به ماده 53 قانون آیین دادرسی کیفری به شایستگی رسیدگی دادسرای محترم عمومی و انقلاب بوشهر که ابتدایا شروع به رسیدگی نموده است حل اختلاف در صلاحیت به عمل می آید.
رییس شعبه 7 دیوان عالی کشور ـ مستشار
انتظاری ـ بلادی

قاضی:
سیدعباس بلادی , حسین انتظاری

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 53 ـ ضابطان دادگستری مکلفند اظهارات شخص تحت نظر علت تحت نظر بودن تاریخ و ساعت آغاز آن مدت بازجویی مدت استراحت بین دو بازجویی و تاریخ و ساعتی را که شخص نزد قاضی معرفی شده است را در صورتمجلس قید کنند و آن را به امضاء یا اثر انگشت او برسانند. ضابطان همچنین مکلفند تاریخ و ساعت آ‎غاز و پایان تحت نظر بودن را در دفتر خاصی ثبت و ضبط کنند. تبصره ـ در این ماده و نیز در سایر مواد مقرر در این قانون که اخذ امضاء و یا اثرانگشت شخص پیشبینی شده است اثر انگشت در صورتی دارای اعتبار است که شخص قادر به امضاء نباشد.

مشاهده ماده 53 قانون آیین دادرسی کیفری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM