رای قضایی شماره 9409970955600230

رای قضایی شماره 9409970955600230

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9409970955600230


شماره دادنامه قطعی:
9409970955600230

تاریخ دادنامه قطعی:
1394/02/16

گروه رای:
اداری

نوع مرجع:
شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

عنوان رای:
تبدیل وضعیت استخدامی و عدم وجود اعتبار

پیام رای:
در صورت وجود شرایط لازم جهت تبدیل وضعیت استخدامی عدم تامین اعتبار مانع حق قانونی مستخدم مبنی بر تبدیل وضعیت نیست.

رای شعبه بدوی دیوان عدالت اداری
در خصوص شکایت مطروحه به طرفیت مشتکی عنه به خواسته مذکور [الزام به تبدیل وضعیت استخدامی از قراردادی به پیمانی و صدور احکام کارگزینی] با بررسی محتویات پرونده شاکی دلیل موثر و مدللی ارایه ننموده و تخلف از مقررات مشهود نمی باشد لذا بنا به مراتب مستندا به مواد 3 و 10 و 17 و 58 و 60 و 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار رد شکایت صادر و اعلام می گردد. قرار صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشد.
رییس شعبه 42 دیوان عدالت اداری - پور مهدی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
نظر به اینکه تجدیدنظرخواه با شرکت در آزمون استخدامی و طی مراحل گزینش و تخصیص ردیف استخدامی حایز شرایط تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی می باشد و عدم تامین اعتبار مسقط حق قانونی تجدیدنظرخواه نمی باشد لذا بنا به جهات فوق اعتراضات تجدیدنظر خواه مقرون به صحت تشخیص و ضمن نقض رای معترض به با استناد به ماده 71 قانون دیوان حکم به الزام استانداری خراسان جنوبی و اداره کل راه و شهرسازی مشهد به تبدیل وضعیت تجدیدنظرخواه از قراردادی به پیمانی صادر و اعلام می گردد و در خصوص تجدیدنظرخواه ردیف سوم به لحاظ عدم توجه دعوی به استناد به ماده 53 قانون دیوان قرار رد شکایت صادر و اعلام می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس و مستشار شعبه ششم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
مهدوی ـ دلاوری

قاضی:
حسن مهدوی , محمدرضا دلاوری , پورمهدی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 3ـ هر شعبه بدوی دیوان از یک رئیس یا دادرس علی البدل و هر شعبه تجدیدنظر از یک رئیس و دو مستشار تشکیل می شود. شعبه تجدیدنظر با حضور دو عضو رسمیت می یابد و ملاک صدور رای نظر اکثریت است. آراء شعب تجدیدنظر دیوان قطعی است. تبصره ـ چنانچه جلسه شعبه تجدیدنظر با حضور دو عضو رسمیت یابد و هنگام صدور رای اختلاف نظر حاصل شود یک عضو مستشار توسط رئیس دیوان به آنان اضافه می شود.

مشاهده ماده 3 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 10ـ صلاحیت و حدود اختیارات دیوان به قرار زیر است: 1ـ رسیدگی به شکایات و تظلمات و اعتراضات اشخاص حقیقی یا حقوقی از: الف ـ تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمانها و موسسات و شرکتهای دولتی و شهرداری ها و سازمان تامین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آنها ب ـ تصمیمات و اقدامات ماموران واحدهای مذکور در بند «الف» در امور راجع به وظایف آنها 2 ـ رسیدگی به اعتراضات و شکایات از آراء و تصمیمات قطعی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون های مالیاتی هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما کمیسیون موضوع ماده ( 100 ) قانون شهرداری ها منحصرا از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها 3ـ رسیدگی به شکایات قضات و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر مستخدمان واحدها و موسسات مذکور در بند (1) و مستخدمان موسساتی که شمول این قانون نسبت به آنها محتاج ذکر نام است اعم از لشکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی تبصره1 ـ تعیین میزان خسارات وارده از ناحیه موسسات و اشخاص مذکور در بندهای (1) و (2) این ماده پس از صدور رای در دیوان بر وقوع تخلف با دادگاه عمومی است. تبصره2 ـ تصمیمات و آراء دادگاهها و سایر مراجع قضائی دادگستری و نظامی و دادگاههای انتظامی قضات دادگستری و نیروهای مسلح قابل شکایت در دیوان عدالت اداری نمی باشد.

مشاهده ماده 10 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 17ـ شعب دیوان به شکایتی رسیدگی می کنند که شخص ذی‏نفع یا وکیل یا قائم مقام یا نماینده قانونی وی رسیدگی به شکایت را برابر قانون درخواست کرده باشد.

مشاهده ماده 17 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 58 ـ شعبه دیوان پس از رسیدگی و تکمیل تحقیقات ختم رسیدگی را اعلام و ظرف یک هفته مبادرت به انشاء رای می نماید.

مشاهده ماده 58 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 60 ـ شعب دیوان مکلفند در مورد هر شکایت به طور خاص تعیین تکلیف نمایند و نباید به صورت عام و کلی حکم صادر کنند.

مشاهده ماده 60 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

ماده 65 ـ کلیه آراء شعب بدوی دیوان به درخواست یکی از طرفین یا وکیل یا قائم مقام و یا نماینده قانونی آنها قابل تجدیدنظر خواهی در شعب تجدیدنظر است. مهلت تجدیدنظر خواهی برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از ایران دو ماه از تاریخ ابلاغ است.

مشاهده ماده 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM