ماده 19ـ اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر به شرح زیر است: 1ـ یکی از ائمه جمعه موقت شهر تهران به انتخاب شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به عنوان رئیس ستاد 2ـ وزیر کشور 3ـ وزیر اطلاعات 4ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی 5 ـ وزیر آموزش و پرورش 6 ـ وزیر علوم تحقیقات و فناوری 7ـ وزیر صنعت معدن و تجارت 8 ـ دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و انتخاب مجلس به عنوان ناظر 9ـ نماینده تام الاختیار رئیس قوه قضائیه 10ـ رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران 11ـ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی 12ـ فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران 13ـ رئیس سازمان بسیج 14ـ دبیر ستاد ائمه جمعه 15ـ دو نفر مجتهد به انتخاب شورای عالی حوزه های علمیه 16ـ یک نفر مجتهده به انتخاب شورای عالی حوزه های علمیه خواهران 17ـ دبیر ستاد به انتخاب رئیس ستاد تبصره 1ـ اشخاص دیگر نمی توانند به جای اعضای ستاد در جلسات شرکت کنند. تبصره 2ـ مصوبات ستاد توسط رئیس جهت اجراء به مبادی ذی ربط ابلاغ و در چهارچوب این قانون لازم الاجراء است.
مشاهده ماده 19 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکرماده 23ـ علاوه بر استفاده از ردیف بودجه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر جدول شماره (17) ـ «کمک به اشخاص حقوقی غیردولتی موضوع جزء (3) ردیف 540000 جدول شماره (9)» به دولت اجازه داده می شود از بودجه فرهنگی دستگاههای اجرائی ذی ربط موضوع این قانون به امر به معروف و نهی از منکر اختصاص دهد.
مشاهده ماده 23 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکرماده 1- وزارتخانه: واحد سازمانی مشخصی است که تحقق یک یا چند هدف از اهداف دولت را برعهده دارد و به موجب قانون ایجاد شده یا می شود و توسط وزیر اداره می گردد.
مشاهده ماده 1 قانون مدیریت خدمات کشوریماده 2- موسسه دولتی: واحد سازمانی مشخصی است که به موجب قانون ایجاد شده یا می شود و با داشتن استقلال حقوقی بخشی از وظایف و اموری را که بر عهده یکی از قوای سه گانه و سایر مراجع قانونی می باشد انجام می دهد. کلیه سازمان هایی که در قانون اساسی نام برده شده است در حکم موسسه دولتی شناخته می شود.
مشاهده ماده 2 قانون مدیریت خدمات کشوری