ماده 78- قیم می تواند هزینه تهیه صورت حساب و تسلیم اموال را اگر از اموال محجور بر نداشته است پس از زوال سمت خود از محجوری که رفع حجر او شده یا کسی که به جای او به سمت قیمومت منصوب شده است مطالبه نماید.
مشاهده ماده 78 قانون امور حسبیماده 77- قیم باید اجرت کسی که برای حفظ اموال از طرف دادستان یا دادرس معین شده است از اموال محجور بپردازد.
مشاهده ماده 77 قانون امور حسبیماده 73- در صورتی که محجور ولی یا وصی داشته باشد دادستان و دادگاه حق دخالت در اداره امور او ندارند و فقط دادرس بعد از رسیدگی لازم می تواند وصایت وصی را تصدیق نماید.
مشاهده ماده 73 قانون امور حسبیماده 95- هزینه حفظ و اداره اموال محجور و هزینه ای که برای رسیدگی به امور محجور و انجام وظایف قیمومت لازم می شود از اموال محجور تادیه می گردد.
مشاهده ماده 95 قانون امور حسبیماده 1237 - مدعی العموم یا نماینده ی او باید بعد از ملاحظه ی صورت دارایی مولی علیه مبلغی را که ممکن است مخارج سالیانه مولی علیه بالغ بر آن گردد و مبلغی را که برای اداره کردن دارایی مزبور ممکن است لازم شود معین نماید. قیم نمی تواند بیش از مبالغ مزبور خرج کند مگر با تصویب مدعی العموم.
مشاهده ماده 1237 قانون مدنیماده 1253 - پس از زوال سببی که موجب تعیین قیم شده قیمومت مرتفع می شود.
مشاهده ماده 1253 قانون مدنیماده 1183 - در کلیه ی امور مربوط به اموال و حقوق مالی مولی علیه ولی نماینده قانونی او می باشد.
مشاهده ماده 1183 قانون مدنی