ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 315 ق آ د ک

ماده 315 ق.آ.د.ک

ماده 315 قانون آدک

ماده 315 قانون دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی کیفری

ماده 315 قانون آ.د.ک

ماده 315 دادرسی کیفری

ماده 315 ق دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 315 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 315 ق آ د ک ماده 315 ق.آ.د.ک ماده 315 قانون آدک ماده 315 قانون دادرسی کیفری ماده 315 آیین دادرسی کیفری ماده 315 قانون آ.د.ک ماده 315 دادرسی کیفری ماده 315 ق دادرسی کیفری ماده 315 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 315 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ ق آ د ک

ماده ۳۱۵ ق.آ.د.ک

ماده ۳۱۵ قانون آدک

ماده ۳۱۵ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ قانون آ.د.ک

ماده ۳۱۵ دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۱۵ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۱۵ ق آ د ک ماده ۳۱۵ ق.آ.د.ک ماده ۳۱۵ قانون آدک ماده ۳۱۵ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ قانون آ.د.ک ماده ۳۱۵ دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ ق دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۱۵ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 315 ـ در صورتیکه اطفال و نوجوانان مرتکب یکی از جرایم مشمول صلاحیت دادگاه کیفری یک یا انقلاب شوند به جرایم آنان در دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان رسیدگی می شود و متهم از کلیه امتیازاتی که در دادگاه اطفال و نوجوانان اعمال می شود بهره مند می گردد. (اصلاحی 24/03/1394)

ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 315

ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 315
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 315 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۳۱۵

ماده 315 ـ در صورتیکه اطفال و نوجوانان مرتکب یکی از جرایم مشمول صلاحیت دادگاه کیفری یک یا انقلاب شوند به جرایم آنان در دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان رسیدگی می شود و متهم از کلیه امتیازاتی که در دادگاه اطفال و نوجوانان اعمال می شود بهره مند می گردد. (اصلاحی 24/03/1394)

تبصره 1 ـ در هر شهرستان به تعداد مورد نیاز شعبه یا شعبی از دادگاه کیفری یک به عنوان «دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان» برای رسیدگی به جرایم موضوع این ماده اختصاص می یابد. تخصصی بودن این شعب مانع از ارجاع سایر پرونده ها به آنها نیست.
تبصره 2 ـ حضور مشاوران با رعایت شرایط مقرر در این قانون برای رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان در دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم آنان الزامی است.

ماده 314 ـ هر کس متهم به ارتکاب جرایم متعدد باشد که رسیدگی به بعضی از آنها در صلاحیت دادگاه کیفری یک و دو و بعضی دیگر در صلاحیت دادگاه انقلاب یا نظامی باشد متهم ابتداء در دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به مهمترین اتهام را دارد محاکمه می شود و پس از آن برای رسیدگی به اتهام دیگر به دادگاه مربوط اعزام می شود. در صورتیکه اتهامات از حیث مجازات مساوی باشد متهم حسب مورد به ترتیب در دادگاه...

نمایش ماده

ماده 316 ـ به اتهامات اشخاصی که در خارج از قلمرو حاکمیت جمهوری اسلامی ایران مرتکب جرم می شوند و مطابق قانون دادگاه های ایران صلاحیت رسیدگی به آنها را دارند چنانچه از اتباع ایران باشند حسب مورد در دادگاه محل دستگیری و چنانچه از اتباع بیگانه باشند حسب مورد در دادگاه تهران رسیدگی می شود.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 99-142-1201 - مورخ 1399/09/15
فرضا در پرونده ای دادستان نظامی استان پس از انجام تحقیقات مقدماتی نهایتا در خصوص اتهام متهم دائر بر سرقت کیفرخواست صادر می کند پرونده به دادگاه نظامی دو ارسال پس از تشکیل جلسه در اجرای ماده 280 قانون آیین دادرسی کیفری 1392 با عدول از عنوان سرقت عقیده بر اختلاس کمتر از ده میلیون ریال داشته و نهایتا در مورد اتهام معنونه رای بر محکومیت متهم صادر و اعلام مینماید. 1-با توجه به این¬که دادستان عقیده بر سرقت داشته و دادگاه متهم را در خصوص اتهام اختلاس محکوم نموده آیا دادستان بدین جهت به این اعتقاد که رای خلاف قانون می¬باشد حق اعتراض به رای صادره را دارد؟ 2-چنانچه پرونده در دادگاه اختلاس تشخیص داده شود و اختلاس بالای ده میلیون ریال باشد با توجه به صلاحیت رسیدگی موضوع ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری تکلیف دادگاه نظامی دو چیست؟ 3-با توجه به این¬که در اختلاس بالای 100 هزار تومان باید در صورت وجود دلایل و مدارک لازم یک ماه متهم بازداشت شود در صورتی که دادگاه اختلاس را تفهیم کند آیا لازم است متهم را به مدت یک ماه در اجرای ماده 123 قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح بازداشت نماید؟ 4-در صورتی که دادسرا در کیفرخواست اختلاس قید نموده باشد و دادگاه اتهام را به سرقت تغییر دهد وضعیت بازداشت قبلی متهم و همچنین انفصال از شغل تا تعیین تکلیف نهایی به چه صورتی خواهد بود؟
2
نظریه مشورتی شماره 99-168-55ک - مورخ 1399/02/13
در راستای دستورالعمل شماره 9000/146517/100 مورخ 1398/9/19 ریاست محترم قوه قضاییه چند سوال در خصوص آیین دادرسی کیفری دادگاه های عمومی بخش به حضور ارسال می گردد: 1-با توجه به این که حسب قانون آیین دادرسی کیفری قواعد و مقررات مرحله تحقیقات مقدماتی و مرحله دادرسی متفاوت است و در دادگاه بخش تحقیقات مقدماتی و رسیدگی با هم انجام می شود: اولا: مرز تفکیک بین این دو مرحله در دادگاه عمومی بخش به چه صورت است و چه ملاک و ضابطه ای در این خصوص باید حکمفرما باشد به عنوان مثال رسیدگی در مرحله تحقیقات مقدماتی به صورت غیر ترافعی و در مرحله رسیدگی ترافعی است مواد 91-206-359 قانون آیین دادرسی کیفری ثانیا: در پرونده هایی که از مرجع انتظامی به دادگاه واصل می شود و تحقیقات مقدماتی کامل است به عنوان مثال تصادفی که طرفین نظر کارشناس مربوط را قبول دارند و گواهی پزشکی قطعی است یا سرقتی که متهم اقرار دارد و شاکی نیز اعلام رضایت کرده است آیا می توان بعد از تفهیم اتهام و اخذ آخرین دفاع و قرار تامین کیفری اقدام به صدور رای کرد یا باید جلسه رسیدگی برگزار شود؟ ثالثا: در صورتی که در دادگاه عمومی بخش نسبت به متهمی تفهیم اتهام و اخذ تامین انجام شود و پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی دادگاه وقت رسیدگی تعیین نماید و متهم در جلسه رسیدگی حاضر نشود در این صورت رای دادگاه غیابی است یا حضوری؟ رابعا: با توجه به ماده 242 قانون آیین دادرسی کیفری که بیان داشته است: هر گاه. .. به علت صدور قرار تامین متهم در بازداشت بماند و پرونده اتهامی او منتهی به تصمیم نهایی در دادسرا نشود در صورتی که در دادگاه عمومی بخش قرار تامین متهم منتهی به بازداشت وی شود آیا باید حسب مورد قرار تامین ابقا شود یا اینکه نیازی به ابقا نیست و یا این که باید در مواردی که دادگاه بخش به جانشینی بازپرس اقدام می کند و دیگر موارد فرق قایل شد؟ 2-با عنایت به ماده 21 قانون آیین دادرسی کیفری در صورتی که در دادگاه بخش در حین رسیدگی به پرونده کیفری به عنوان مثال تصرف عدوانی تخریب و ترک انفاق احراز مجرمیت متهم منوط به اثبات مسالی مالکیت یا زوجیت باشد که واجد وصف حقوقی است در این صورت تکلیف دادگاه چیست؟ آیا صدور قرار اناطه وجاهت قانونی دارد و می توان پرونده کیفری را مختومه و شاکی را جهت طرح دعوای حقوقی دلالت نمود؟ 3-با توجه به مواد 294-298 -299 و 315 قانون آیین دادرسی کیفری در صورتی که در حوزه قضایی دادگاه بخش نوجوانی مرتکب جرم نگهداری مواد مخدری شود که در صلاحیت دادگاه انقلاب در مواردی که با تعدد قاضی رسیدگی می کند نباشد در این صورت آیا دادگاه عمومی بخش صلاحیت رسیدگی به این بزه را دارد؟
3
نظریه مشورتی شماره ک0581-861-89 - مورخ 1399/01/18
مطابق ماده 298 قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه اطفال و نوجوانان با حضور یک قاضی و یک مشاور تشکیل می شود. نظر مشاور مشورتی است و مطابق ماده 415 قانون مذکور در جرایمی که رسیدگی به آن ها در صلاحیت دادگاه کیفری یک است یا جرایمی که مستلزم پرداخت دیه یا ارش بیش از خمس دیه کامل است و در جرایم تعزیری درجه شش و بالاتر دادسرا یا دادگاه اطفال و نوجوانان به ولی یا سرپرست قانونی متهم ابلاغ می نماید که برای او وکیل تعیین کند. در صورت عدم تعیین وکیل یا عدم حضور وکیل بدون عذر موجه در مرجع قضایی برای متهم وکیل تعیین می شود و مطابق ماده 454 قانون مذکور احضار جلب رسیدگی به ادله صدور رای و سایر ترتیبات در دادگاه تجدیدنظر استان مطابق قواعد و مقررات مرحله نخستین است. حال سوال اینجاست که چنانچه با اعتراض شاکی یا متهم و یا اولیای دم پرونده ای در شعبه تجدیدنظر استان ویژه رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان تشکیل شود آیا رعایت تشریفات رسیدگی بدوی مثل الزام به حضور مستشار و تعیین وکیل تسخیری و غیره لازم می باشد ؟
4
نظریه مشورتی شماره ک 4661-861-89 - مورخ 1398/12/24
در صورتی که مجازات یک جرم جزای نقدی درجه سه و حبس درجه شش باشد مانند ماده 10 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد اختلاف صلاحیت بین دادگاه های کیفری یک و کیفری دو به این شکل پیش می آید: دادگاه کیفری یک با استناد به رای وحدت رویه 744 هیات عمومی دیوان عالی کشور مورد را از مواردی می داند که امکان تشخیص و تعیین شدت مجازات ها ممکن نیست و در نتیجه مجازات حبس را ملاک صلاحیت قرار می دهد؛ اما دادگاه کیفری دو با این استدلال که قانونگذار با درجه بندی مجازات ها به هشت درجه شدت و ضعف مجازات ها را بیان نموده است در مواردی که درجه مجازات جزای نقدی در متن ماده ذکر شده است مانند مثال فوق رای وحدت رویه 744 محاکم نیست؛ زیرا این رای در مورد جزای نقدی نسبی است که حداقل و حداکثر آن مشخص نمی باشد. از آن مرجع محترم درخواست دارم نظریه مشورتی خود را در این زمینه اعلام کنید.
5
نظریه مشورتی شماره 1430-1/168-96 - مورخ 1397/06/13
حسب مقررات تبصره 2 ماده 315 قانون آئین دادرسی کیفری حضور مشاور برای رسیدگی به جرائم نوجوانان در دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرائم آنان الزامی است دادگاه ترتیب مذکور را رعایت نکرده و موضوع مورد ایراد دیوان عالی کشور در مرحله فرجام خواهی نیز قرار نگرفته است در مرحله اجرای حکم آیا با وجود عدم رعایت مقررات شکلی موصوف اجرای حکم با اشکال مواجه است یا خیر.
6
نظریه مشورتی شماره 97-168-257 - مورخ 1397/02/19
با توجه به اینکه مطابق ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری چنانچه افراد بالغ زیر 18 سال تمام شمسی مرتکب جرائم موضوع ماده 302 قانون شوند در دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرائم نوجوانان رسیدگی می¬شود حال چنانچه فرد نابالغ مرتکب این نوع جرائم (مانند قتل عمد) شود رسیدگی به آن در صلاحیت چه مرجعی می¬باشد؟ (دادگاه کیفری دو ویژه اطفال یا دادگاه کیفری یک ویژه نوجوانان)؟
7
نظریه مشورتی شماره 96-54-54 - مورخ 1397/02/13
8
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-2314 - مورخ 1397/01/22
1- چنانچه فردی در حین تحمل محکومیت حبس مرتکب جرم دیگری شده و پس از تفهیم اتهام در دادسرا مدتی تحت قرار تامین بازداشت میگردد. در نهایت به اتهام آخری نیز به تحمل حبس محکوم میگردد حال با توجه به مطلق بودن ماده 515 قانون آیین دادرسی کیفری ایام بازداشت قبلی علیرغم احتساب در محکومیت قبلی مجددا در محکومیت اخیر نیز محاسبه خواهد شد؟ 2- ملاک تعیین صلاحیت دادسرا یا دادگاه در رسیدگی به اتهامات نوجوانان بر اساس درجه مجازات ماده 89 قانون مجازات اسلامی با اینکه صلاحیت بر اساس درجه جرم بدون لحاظ اینکه متهم نوجوان بوده یا خیر مشخص و صرفا دادگاه مجازات بر اساس ماده 89 قانون مذکور تعیین می نماید. 3- با توجه به اینکه از تاجر درخواست اعسار پذیرفته نمی شود و باید درخواست ورشکستگی بدهد چنانچه درخواست ورشکستگی مطرح نماید آیا می تواند از اعسار موضوع ماده 3 قانون نحوه اجرا محکومیت¬های مالی من جمله جلوگیری از حبس وی استفاده نماید.
9
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-2314ک - مورخ 1397/01/22
1- چنانچه فردی در حین تحمل محکومیت حبس مرتکب جرم دیگری شده و پس از تفهیم اتهام در دادسرا مدتی تحت قرار تامین بازداشت میگردد. در نهایت به اتهام آخری نیز به تحمل حبس محکوم میگردد حال با توجه به مطلق بودن ماده 515 قانون آیین دادرسی کیفری ایام بازداشت قبلی علیرغم احتساب در محکومیت قبلی مجددا در محکومیت اخیر نیز محاسبه خواهد شد؟ 2- ملاک تعیین صلاحیت دادسرا یا دادگاه در رسیدگی به اتهامات نوجوانان بر اساس درجه مجازات ماده 89 قانون مجازات اسلامی با اینکه صلاحیت بر اساس درجه جرم بدون لحاظ اینکه متهم نوجوان بوده یا خیر مشخص و صرفا دادگاه مجازات بر اساس ماده 89 قانون مذکور تعیین می نماید؟
10
نظریه مشورتی شماره 96-186/1-1426 - مورخ 1396/08/23
11
نظریه مشورتی شماره 1426-1/186-96 - مورخ 1396/08/23
1-با توجه به اینکه مجازات جزای نقدی بزه تغییر کاربری حسب رای وحدت رویه شماره 759 مورخ 20/4/96 درجه 7 محسوب می گردد و لحاظ اینکه مرور زمان تعقیب در جرائم درجه 7 سه سال می باشد چنانچه اداره شاکی بعد از سه سال از تحقق وقوع جرم اعلام شکایت نماید علی القاعده موضوع شکایت مشمول مرور زمان است آیا صرفا از جهت مجازات جزای نقدی بزه عنوان شده مشمول مرور زمان تلقی می گردد و مرجع قضایی در پرونده کیفری مکلف به اعاده به وضع سابق می باشد یا اینکه چون مرور زمان حاکم گردیده در پرونده کیفری نمی توان حکم اعاده وضع به سابق داد؟ به بیان شیواتر آیا اعاده وضع به سابق هم مشمول مرور زمان می گردد یا خیر؟ 2-در جرم تصرف عدوانی که اداره منابع طبیعی شاکی است چنانچه پرونده به علت عدم احراز سوء نیت منتهی به صدور حکم برائت گردد آیا همین دادگاه می تواند حکم به رفع تصرف عدوانی صادر نماید و یا اینکه اداره شاکی می بایست دادخواست حقوقی تقدیم دارد؟ 3-آیا مقررات مربوط به رعایت فاصله احضاریه تا جلسه رسیدگی نباید کمتر از 7 روز باشد موضوع ماده 343 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 صرفا برای متهم لازم الرعایه است یا اینکه این قاعده مربوط به شاکی وکیل شاکی و نماینده دادستان نیز می گردد؟ 4-جهت رسیدگی به اتهام نوجوانان بین 15 لغایت 18 سال تمام متهمین مرتکب بزه سرقت عادی که مجازات آنها حبس درجه شش است آیا صدور کیفرخواست ضروری است یا با توجه به میزان مجازات تعیین شده در بند ت ماده89 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 بدون صدور کیفرخواست و به صورت مستقیم در دادگاه اطفال رسیدگی به عمل می آید.
12
نظریه مشورتی شماره 1578-1/168-95 - مورخ 1396/07/24
مطابق ماده 409 قانون آیین دادرسی کیفری قضات دادگاه و دادسرای اطفال و نوجوانان را رئیس قوه قضائیه از بین قضاتی که حداقل 5 سال سابقه خدمت قضایی دارند و شایستگی آنان را برای این امر با رعایت سن و جهات دیگر از قبیل تاهل گذراندن دوره آموزشی و ترجیها داشتن فرزند محرز بداند انتخاب می کند و مطابق ماده 315 قانون فوق الذکر جرایم مشمول صلاحیت دادگاه کیفری یک و همچنین انقلاب در مواردی که با تعدد قاضی رسیدگی می شود اگر توسط افراد بالغ زیر هجده سال تمام شمسی ارتکاب یابد در دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان رسیدگی و متهم از کلیه امتیازاتی که در دادگاه اطفال و نوجوانان اعمال می شود بهره مند می¬گردد سوال: در صورت صدور حکم توسط دادگاه کیفری یک ویژه نوجوانان و نقض آن در دیوان عالی کشور و ارجاع آن به شعبه همعرض دادگاه کیفری یک دیگر آیا شعبه مرجوع الیه نیز می بایست دارای ابلاغ ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان باشد یا خیر؟ در صورت لزوم داشتن ابلاغ و عدم وجود شعبه دیگر دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان در یک استان تکلیف چیست؟/
13
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-1430 - مورخ 1396/06/13
14
نظریه مشورتی شماره 69-45-45 - مورخ 1396/02/13
آیا ملاک و مبنای تشخیص صلاحیت بازپرس و دادیار تحقیق در جرایم مواد مخدر میزان مواد مکشوفه است؟ یا اینکه ملاک میزان مواد مکشوفه با لحاظ سوابق محکومیت کیفری قبلی است تکرار به عبارت دیگر چنانچه دادیار در حین تحقیق در خصوص نگهداری 5 گرم هروئین احراز نماید مجموع مواد مکشوفه از متهم با میزان مواد قبلی که محکومیت هم حاصل شده است بیش از سی گرم هروئین می باشد آیا باید رسیدگی را ادامه دهد یا اینکه مراتب را برای ارجاع به بازپرس به دادستان اعلام کند آیا تحقیقات انجام شده قبلی توسط دادیار اعتبار دارد یا فاقد اعتبار است.
15
نظریه مشورتی شماره 865-1/168-95 - مورخ 1395/05/27
س: آیا مطابق ماده 300 قانون آئین دادرسی کیفری دادگاه کیفری دو مکلف است نماینده دادستان را برای وقت رسیدگی دعوت نماید یا اینکه این دادگاه مخیر است در هر جرمی که ضروری دانست نماینده دادستان را دعوت نماید در جرایم اطفال و نوجوانان چطور.
16
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-865 - مورخ 1395/05/27
17
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-525 - مورخ 1395/04/27
احتراما با عنایت به مواد 302 و315 قانون آیین دادرسی کیفری و بند الف ماده 89 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 ناظر به ماده 621 قانون مجازات اسلامی تعزیرات مصوب 1375 اگر نوجوان 17 ساله مرتکب بزه آدم ربایی گردد با توجه به میزان مجازات قابل اجراء برای وی دو تا پنج سال نگهداری در کانون اصلاح و تربیت دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام وی دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرایم نوجوانان است یا دادگاه اطفال و نوجوانان که با وحدت قاضی به موضوع رسیدگی می کند.
ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 315 ق آ د ک

ماده 315 ق آ د ک

ماده 315 ق.آ.د.ک

ماده 315 ق.آ.د.ک

ماده 315 قانون آدک

ماده 315 قانون آدک

ماده 315 قانون دادرسی کیفری

ماده 315 قانون دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی کیفری

ماده 315 قانون آ.د.ک

ماده 315 قانون آ.د.ک

ماده 315 دادرسی کیفری

ماده 315 دادرسی کیفری

ماده 315 ق دادرسی کیفری

ماده 315 ق دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 315 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 315 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 315 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ ق آ د ک

ماده ۳۱۵ ق.آ.د.ک

ماده ۳۱۵ قانون آدک

ماده ۳۱۵ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ قانون آ.د.ک

ماده ۳۱۵ دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۱۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۱۵ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۱۵ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۱۵ ق آ د ک ماده ۳۱۵ ق.آ.د.ک ماده ۳۱۵ قانون آدک ماده ۳۱۵ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ قانون آ.د.ک ماده ۳۱۵ دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ ق دادرسی کیفری ماده ۳۱۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۱۵ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 315 ق آ د ک

ماده 315 ق.آ.د.ک

ماده 315 قانون آدک

ماده 315 قانون دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی کیفری

ماده 315 قانون آ.د.ک

ماده 315 دادرسی کیفری

ماده 315 ق دادرسی کیفری

ماده 315 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 315 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 315 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 315 ق آ د ک ماده 315 ق.آ.د.ک ماده 315 قانون آدک ماده 315 قانون دادرسی کیفری ماده 315 آیین دادرسی کیفری ماده 315 قانون آ.د.ک ماده 315 دادرسی کیفری ماده 315 ق دادرسی کیفری ماده 315 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 315 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM