ماده 61 آیین دادرسی کار

ماده ۶۱ آیین دادرسی کار

ماده 61 ـ در موارد زیر عین اظهارات طرفین در صورت جلسه نوشته می شود: 1ـ وقتی که بیان یکی از آنان مشتمل بر اقرار باشد. 2ـ چنانچه یکی از طرفین بخواهد از اظهارات طرف دیگر استفاده نماید. 3ـ در صورتی که هیات به جهتی درج عین عبارت را لازم بداند.

مشاهده متن ماده

ماده 62 آیین دادرسی کار

ماده ۶۲ آیین دادرسی کار

ماده 62 ـ طرفین دعوا حق دارند با درخواست کتبی و هزینه شخصی از اوراق پرونده رونوشت اخذ نمایند.

مشاهده متن ماده

ماده 63 آیین دادرسی کار

ماده ۶۳ آیین دادرسی کار

ماده 63 ـ خواهان می تواند تا قبل از اتمام رسیدگی خواسته خود را کم نموده یا تغییر دهد لیکن افزایش خواسته تا پایان اولین جلسه رسیدگی صورت خواهد گرفت.

مشاهده متن ماده

ماده 64 آیین دادرسی کار

ماده ۶۴ آیین دادرسی کار

ماده 64 ـ در صورت تغییر یا افزایش خواسته از طرف خواهان چنانچه به تقاضای خوانده هیات تجدید جلسه را برای ارایه مدارک جدید از طرف خوانده لازم بداند جلسه تجدید می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 65 آیین دادرسی کار

ماده ۶۵ آیین دادرسی کار

ماده 65 ـ در پایان هر جلسه چنانچه به دلایل موجه ارایه شده از جانب طرفین یا به تشخیص مرجع جلسه دیگری لازم باشد دلایل مذکور در ذیل صورتجلسه نوشته شده و جلسه تجدید خواهد شد.

مشاهده متن ماده

ماده 66 آیین دادرسی کار

ماده ۶۶ آیین دادرسی کار

ماده 66 ـ خواهان می تواند تا قبل از صدور رای دادخواست یا دعوای خود را مسترد دارد؛ در این صورت قرار ابطال دادخواست صادر خواهد شد.

مشاهده متن ماده

ماده 67 آیین دادرسی کار

ماده ۶۷ آیین دادرسی کار

ماده 67 ـ در مواردی که مرجع رسیدگی کننده در خصوص موجه بودن یا نبودن اخراج اظهار نظر می کند در صورت عدم تایید اخراج نسبت به حق السعی معوقه کارگر از تاریخ اخراج لغایت تاریخ صدور حکم رای صادر می نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 68 آیین دادرسی کار

ماده ۶۸ آیین دادرسی کار

ماده 68 ـ چنانچه با وجود رسمیت جلسه اکثریت آرا برای اتخاذ تصمیم حاصل نشود جلسه تجدید می گردد.

مشاهده متن ماده

ماده 69 آیین دادرسی کار

ماده ۶۹ آیین دادرسی کار

ماده 69 ـ در تمام موارد مذکور در این آیین نامه و به هر دلیلی که جلسه تجدید شود زمان جلسه بعد کمتر از پانزده روز خواهد بود.

مشاهده متن ماده

ماده 70 آیین دادرسی کار

ماده ۷۰ آیین دادرسی کار

ماده 70ـ چنانچه بین طرفین دعوا همزمان دعوای کیفری مرتبطی با دعوای مطروحه در مرجع حل اختلاف در مرجع دیگری مورد رسیدگی باشد که نتیجه آن به تشخیص مرجع رسیدگی کننده موثر در رای باشد صدور رای موکول به تعیین تکلیف دعوای کیفری خواهد بود.

مشاهده متن ماده

ماده 71 آیین دادرسی کار

ماده ۷۱ آیین دادرسی کار

ماده 71ـ سازش طرفین در هر مرحله از رسیدگی امکان پذیر است این سازش چنانچه در جلسه رسیدگی حاصل گردد مرجع رسیدگی کننده بر اساس سازش حاصله رای صـادر می نماید؛ چنانچه طرفین در خارج از جلسه رسیدگی و با تنظیم سند رسمی به سازش رسیده باشند مرجع رسیدگی کننده بر اساس سازش نامه مذکور مبادرت...

مشاهده متن ماده

ماده 72 آیین دادرسی کار

ماده ۷۲ آیین دادرسی کار

ماده 72ـ رعایت قواعد آمره در ارتباط با سازش الزامی است.

مشاهده متن ماده

ماده 73 آیین دادرسی کار

ماده ۷۳ آیین دادرسی کار

ماده 73ـ خوانده می تواند قبل از ورود در ماهیت دعوا یا هم زمان با دفاع در ماهیت دعوا در موارد زیر ایراد کند: 1ـ مرجع رسیدگی کننده صلاحیت ذاتی یا محلی نداشته باشد. 2 ـ دعوا بین همان اشخاص در همان مرجع یا مرجع هم عرض دیگری از قبل اقامه شده و تحت رسیدگی باشد و یا اگر همان دعوا...

مشاهده متن ماده

ماده 74 آیین دادرسی کار

ماده ۷۴ آیین دادرسی کار

ماده 74ـ خواهان حق دارد نسبت به کسی که به عنوان وکالت یا ولایت یا قیمومت یا وصایت پاسخ دعوا را داده است در صورتی که سمت او محرز نباشد اعتراض نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 75 آیین دادرسی کار

ماده ۷۵ آیین دادرسی کار

ماده 75ـ چنانچه خوانده اهلیت نداشته باشد می تواند از پاسخ در ماهیت دعوا امتناع نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 76 آیین دادرسی کار

ماده ۷۶ آیین دادرسی کار

ماده 76ـ خواهان یا خوانده می توانند در هر مرحله از دادرسی ایراد نمایند.

مشاهده متن ماده

ماده 77 آیین دادرسی کار

ماده ۷۷ آیین دادرسی کار

ماده 77ـ ایراد عدم صلاحیت محلی فقط در اولین جلسه دادرسی و قبل از ختم مذاکرات به عمل خواهد آمد.

مشاهده متن ماده

ماده 78 آیین دادرسی کار

ماده ۷۸ آیین دادرسی کار

ماده 78ـ مرجع قبل از ورود در ماهیت دعوا نسبت به ایراد مطرح شده تصمیم گیری خواهد کرد و در صورتی که ایراد را نپذیرد مبادرت به رسیدگی خواهد نمود. هرگاه مرجع ایراد را صحیح دانست در مورد بند 2 ماده 73 از رسیدگی به دعوا خودداری کرده و پرونده را به مرجعی که دعوا در آن جریان دارد ارسال...

مشاهده متن ماده

ماده 79 آیین دادرسی کار

ماده ۷۹ آیین دادرسی کار

ماده 79ـ در موارد زیر اعضای مرجع رسیدگی کننده حق حضور در جلسه و مشارکت در رسیدگی را ندارند و طرفین نیز می توانند آنها را رد نمایند: 1ـ هرگاه عضو مرجع یا همسر یا فرزند وی در دعوای مطروحه نفع شخصی داشته و یا نماینده یکی از طرفین دعوا باشند. 2ـ هرگاه عضو مرجع یا همسر وی با یکی از...

مشاهده متن ماده

ماده 80 آیین دادرسی کار

ماده ۸۰ آیین دادرسی کار

ماده 80 ـ در صورتی که جهات رد وجود داشته باشد مرجع موضوع را به آگاهی رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی می رساند به تقاضای شخص مزبور عضو مرجع هم عرض دیگری که با عضو رد شده دارای همان نمایندگی (کارگر کارفرما یا دولت) است در جلسه رسیدگی و اتخاذ تصمیم شرکت خواهد کرد و در صورتی که...

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM