ماده 21 آیین دادرسی کار

ماده ۲۱ آیین دادرسی کار

ماده 21ـ چنانچه بین مراجع حل اختلاف کار هم عرض ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی در حوزه دو اداره کل اختلاف در صلاحیت محلی محقق شود نظر اداره کل روابط کار و جبران خدمت لازم الاتباع می باشد.

مشاهده متن ماده

ماده 22 آیین دادرسی کار

ماده ۲۲ آیین دادرسی کار

ماده 22ـ هر یک از طرفین دعوا می توانند برای خود یک نفر نماینده تام الاختیار انتخاب و معرفی نمایند.

مشاهده متن ماده

ماده 23 آیین دادرسی کار

ماده ۲۳ آیین دادرسی کار

ماده 23ـ نماینده منتخب شخص حقیقی است که به موجب سند رسمی یا عادی انتخاب و معرفی می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 24 آیین دادرسی کار

ماده ۲۴ آیین دادرسی کار

ماده 24ـ چنانچه مرجع رسیدگی کننده در اصالت سند عادی که به موجب آن نماینده معرفی شده است تردید کند باید از اصیل در خصوص اصالت سند استعلام نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 25 آیین دادرسی کار

ماده ۲۵ آیین دادرسی کار

ماده 25ـ نماینده معرفی شده تام الاختیار محسوب می شود و همه اختیارات اصیل در دعوا را دارد.

مشاهده متن ماده

ماده 26 آیین دادرسی کار

ماده ۲۶ آیین دادرسی کار

ماده 26ـ نماینده تام الاختیار در صورتی حق تجدیدنظرخواهی از رای هیات تشخیص را خواهد داشت که به طور صریح این مطلب در معرفی نامه نمایندگی درج شده باشد.

مشاهده متن ماده

ماده 27 آیین دادرسی کار

ماده ۲۷ آیین دادرسی کار

ماده 27ـ در صورتی که در معرفی نامه نمایندگی به عدم تام الاختیار بودن نماینده اشاره شده باشد و یا نماینده معرفی شده در جلسه رسیدگی به عدم تام الاختیار بودن خود اشاره نماید؛ در این صورت چنانچه ادامه رسیدگی بدون حضور اصیل امکان پذیر باشد؛ مرجع رسیدگی کننده به دادرسی ادامه داده و...

مشاهده متن ماده

ماده 28 آیین دادرسی کار

ماده ۲۸ آیین دادرسی کار

ماده 28ـ رسیدگی در مراجع حل اختلاف کار منوط به تسلیم دادخواست است که از سوی کارگر کارآموز کارفرما یا قائم مقام یا نمایندگان آنان به اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل تقدیم می گردد.

مشاهده متن ماده

ماده 29 آیین دادرسی کار

ماده ۲۹ آیین دادرسی کار

ماده 29ـ دادخواست پس از وصول فوری ثبت شده و رسیدی مشتمل بر نام خواهان خوانده تاریخ تقدیم (روز ماه سال) و شماره ثبت به تقدیم کننده دادخواست داده می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 30 آیین دادرسی کار

ماده ۳۰ آیین دادرسی کار

ماده 30ـ چنانچه در همان روز تقدیم دادخواست دعوتنامه کتبی صادر شده و به تقدیم کننده دادخواست داده شود دعوتنامه مزبور در حکم رسید بوده و نیازی به صدور رسید مقرر در ماده 29 نخواهد بود.

مشاهده متن ماده

ماده 31 آیین دادرسی کار

ماده ۳۱ آیین دادرسی کار

ماده 31ـ دادخواست باید حاوی شرایط ذیل باشد: 1ـ بر روی برگه های چاپی مخصوص نوشته شود. 2ـ به زبان فارسی باشد. 3ـ درج نام نام خانوادگی نام پدر سال تولد شناسه ملی و اقامتگاه خواهان. چنانچه خواهان کارگر باشد نوع شغل و میزان سابقه کار وی در کارگاه نیز قید می شود. 4ـ درج نام نام...

مشاهده متن ماده

ماده 32 آیین دادرسی کار

ماده ۳۲ آیین دادرسی کار

ماده 32ـ چنانچه دادخواست فاقد شرایط مندرج در ماده 31 باشد ثبت نشده و به جریان نمی افتد و هیچ اثری نخواهد داشت.

مشاهده متن ماده

ماده 33 آیین دادرسی کار

ماده ۳۳ آیین دادرسی کار

ماده 33ـ بعد از ثبت دادخواست وقت رسیدگی بر اساس تاریخ تقدیم دادخواست تعیین خواهد شد. در مواردی که رسیدگی فوری اقتضا دارد با تشخیص رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و با ذکر دلیل به پرونده خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد؛ لیکن در هر حال وقت رسیدگی باید طوری معین شود که فاصله بین...

مشاهده متن ماده

ماده 34 آیین دادرسی کار

ماده ۳۴ آیین دادرسی کار

ماده 34ـ یک نسخه از دادخواست و ضمایم آن به خوانده یا خواندگان ابلاغ خواهد شد؛ همچنین وقت رسیدگی به خواهان و خوانده ابلاغ می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 35 آیین دادرسی کار

ماده ۳۵ آیین دادرسی کار

ماده 35ـ دادخواست و وقت رسیدگی در صورت امکان حضوری و به صورت کتبی به طرفین ابلاغ می شود. در غیر این صورت ابلاغ دادخواست و وقت رسیدگی توسط مامور ابلاغ و از طریق تنظیم اخطاریه و ارسال آن به طرفین صورت می پذیرد.

مشاهده متن ماده

ماده 36 آیین دادرسی کار

ماده ۳۶ آیین دادرسی کار

ماده 36ـ اخطاریه باید حاوی مطالب زیر باشد: 1ـ مشخصات طرفین دعوا. 2ـ خواسته دعوا. 3ـ تاریخ و ساعت تشکیل جلسه. 4ـ نشانی محل حضور و نام مرجع حل اختلاف. 5 ـ محلی برای درج نام و نام خانوادگی مامور ابلاغ و نام و نام خانوادگی و سمت یا نسبت دریافت کننده ابلاغ و امضای آنها. 6 ـ...

مشاهده متن ماده

ماده 37 آیین دادرسی کار

ماده ۳۷ آیین دادرسی کار

ماده 37ـ بعد از تنظیم اخطاریه حداقل در سه نسخه یک نسخه از آن در پرونده بایگانی و نسخه های دیگر برای ابلاغ به طرفین دعوا به مامور ابلاغ تحویل می گردد.

مشاهده متن ماده

ماده 38 آیین دادرسی کار

ماده ۳۸ آیین دادرسی کار

ماده 38ـ مامور ابلاغ مکلف است حداکثر ظرف دو روز از تاریخ تحویل اوراق را به خوانده ابلاغ نموده و در برگ دیگر اخطاریه رسید بگیرد و خود نیز ابلاغ را گواهی نماید ابلاغ اوراق در نشانی اعلام شده از سوی خواهان به عمل خواهد آمد.

مشاهده متن ماده

ماده 39 آیین دادرسی کار

ماده ۳۹ آیین دادرسی کار

ماده 39ـ در صورت معرفی نماینده اوراق دعوا و دادنامه به نماینده ابلاغ می شود. ابلاغ به نماینده در حکم ابلاغ به اصیل خواهد بود.

مشاهده متن ماده

ماده 40 آیین دادرسی کار

ماده ۴۰ آیین دادرسی کار

ماده 40ـ هر گاه مامور ابلاغ نتواند اوراق را به شخص خوانده برساند باید در نشانی اعلام شده به یکی از بستگان یا خادمان او که سن و وضعیت ظاهری آنان برای تشخیص اهمیت اوراق کافی باشد ابلاغ نماید و در برگ دیگر اخطاریه نام و سمت گیرنده را قید و با اخذ امضا یا اثرانگشت گیرنده اخطاریه آن...

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM