ق م ا

ق.م.ا

قانون مجازات اس

ق مجازات

قانون م ا

مجازات اسلامی

ق م اسلامی

قانون جزا

ماده 61 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۱ قانون مجازات اسلامی

ماده 61 ـ هرگاه محکوم در مدت آزادی مشروط بدون عذر موجه از دستورهای دادگاه تبعیت نکند برای بار اول یک تا دو سال به مدت آزادی مشروط وی افزوده می شود. در صورت تکرار یا ارتکاب یکی از جرایم عمدی موجب حد قصاص دیه یا تعزیر تا درجه هفت علاوه بر مجازات جرم جدید مدت باقیمانده محکومیت نیز...

مشاهده متن ماده

ماده 62 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی

ماده 62 ـ در جرایم تعزیری از درجه پنج تا درجه هشت دادگاه می تواند در صورت وجود شرایط مقرر در تعویق مراقبتی محکوم به حبس را با رضایت وی در محدوده مکانی مشخص تحت نظارت سامانه (سیستم)های الکترونیکی قرار دهد. تبصره ـ دادگاه در صورت لزوم می تواند محکوم را تابع تدابیر نظارتی یا...

مشاهده متن ماده

ماده 63 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۳ قانون مجازات اسلامی

ماده 63 ـ آیین نامه اجرایی مواد مربوط به نظام نیمه آزادی و آزادی مشروط ظرف شش ماه از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون به وسیله سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور تهیه می شود و به تصویب رئیس قوه قضاییه می رسد.

مشاهده متن ماده

ماده 64 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۴ قانون مجازات اسلامی

ماده 64 ـ مجازات های جایگزین حبس عبارت از دوره مراقبت خدمات عمومی رایگان جزای نقدی جزای نقدی روزانه و محرومیت از حقوق اجتماعی است که در صورت گذشت شاکی و وجود جهات تخفیف با ملاحظه نوع جرم و کیفیت ارتکاب آن آثار ناشی از جرم سن مهارت وضعیت شخصیت و سابقه مجرم وضعیت بزه دیده و سایر...

مشاهده متن ماده

ماده 65 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۵ قانون مجازات اسلامی

ماده 65 ـ مرتکبان جرایم عمدی که حداکثر مجازات قانونی آنها سه ماه حبس است به جای حبس به مجازات جایگزین حبس محکوم می گردند.

مشاهده متن ماده

ماده 66 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۶ قانون مجازات اسلامی

ماده 66 ـ مرتکبان جرایم عمدی که حداکثر مجازات قانونی آنها نود و یک روز تا شش ماه حبس است به جای حبس به مجازات جایگزین حبس محکوم می گردند مگر اینکه به دلیل ارتکاب جرم عمدی دارای سابقه محکومیت کیفری به شرح زیر باشند و از اجرای آن پنج سال نگذشته باشد: الف ـ بیش از یک فقره سابقه...

مشاهده متن ماده

ماده 67 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۷ قانون مجازات اسلامی

ماده 67 ـ دادگاه می تواند مرتکبان جرایم عمدی را که حداکثر مجازات قانونی آنها بیش از شش ماه تا یک سال حبس است به مجازات جایگزین حبس محکوم کند در صورت وجود شرایط ماده (66) این قانون اعمال مجازات های جایگزین حبس ممنوع است.

مشاهده متن ماده

ماده 68 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۸ قانون مجازات اسلامی

ماده 68 ـ مرتکبان جرایم غیرعمدی به مجازات جایگزین حبس محکوم می گردند مگر اینکه مجازات قانونی جرم ارتکابی بیش از دو سال حبس باشد که در این صورت حکم به مجازات جایگزین حبس اختیاری است.

مشاهده متن ماده

ماده 69 قانون مجازات اسلامی

ماده ۶۹ قانون مجازات اسلامی

ماده 69 ـ مرتکبان جرایمی که نوع یا میزان تعزیر آنها در قوانین موضوعه تعیین نشده است به مجازات جایگزین حبس محکوم میگردند.

مشاهده متن ماده

ماده 70 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۰ قانون مجازات اسلامی

ماده 70 ـ دادگاه ضمن تعیین مجازات جایگزین مدت مجازات حبس را نیز تعیین می کند تا در صورت تعذر اجرای مجازات جایگزین تخلف از دستورها یا عجز از پرداخت جزای نقدی مجازات حبس اجراء شود.

مشاهده متن ماده

ماده 71 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۱ قانون مجازات اسلامی

ماده 71 ـ اعمال مجازات های جایگزین حبس در مورد جرایم علیه امنیت داخلی یا خارجی کشور ممنوع است.

مشاهده متن ماده

ماده 72 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۲ قانون مجازات اسلامی

ماده 72 ـ تعدد جرایم عمدی که مجازات قانونی حداقل یکی از آنها بیش از شش ماه حبس باشد مانع از صدور حکم به مجازات جایگزین حبس است.

مشاهده متن ماده

ماده 73 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۳ قانون مجازات اسلامی

ماده 73 ـ در جرایم عمدی که مجازات قانونی آنها بیش از یک سال حبس است در صورت تخفیف مجازات به کمتر از یک سال دادگاه نمی تواند به مجازات جایگزین حبس حکم نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 74 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۴ قانون مجازات اسلامی

ماده 74 ـ مقررات این فصل در مورد احکام قطعی که پیش از لازم الاجراء شدن این قانون صادر شده است اجراء نمی شود.

مشاهده متن ماده

ماده 75 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۵ قانون مجازات اسلامی

ماده 75 ـ همراه بودن سایر مجازات ها با مجازات حبس مانع از صدور حکم به مجازات جایگزین حبس نیست. در این صورت دادگاه می تواند به مجازات های مذکور همزمان با مجازات جایگزین حبس حکم دهد.

مشاهده متن ماده

ماده 76 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۶ قانون مجازات اسلامی

ماده 76 ـ ملاک تعیین صلاحیت دادگاه و تجدیدنظرخواهی از حکم محکومیت به مجازات جایگزین حبس مجازات قانونی جرم ارتکابی است.

مشاهده متن ماده

ماده 77 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۷ قانون مجازات اسلامی

ماده 77 ـ قاضی اجرای احکام می تواند با توجه به وضعیت محکوم و شرایط و آثار اجرای حکم تشدید تخفیف تبدیل یا توقف موقت مجازات مورد حکم را به دادگاه صادرکننده رای پیشنهاد کند. قاضی مذکور به تعداد لازم مددکار اجتماعی و مامور مراقبت در اختیار دارد.

مشاهده متن ماده

ماده 78 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۸ قانون مجازات اسلامی

ماده 78 ـ محکوم در طول دوره محکومیت باید تغییراتی نظیر تغییر شغل و محل اقامت را که مانع یا مخل اجرای حکم باشد به قاضی اجرای احکام اطلاع دهد.

مشاهده متن ماده

ماده 79 قانون مجازات اسلامی

ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی

ماده 79 ـ تعیین انواع خدمات عمومی و دستگاه ها و موسسات دولتی و عمومی پذیرنده محکومان و نحوه همکاری آنان با قاضی اجرای احکام و محکوم به موجب آیین نامه ای است که ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون به وسیله وزارتخانه های کشور و دادگستری تهیه می شود و با تایید رئیس قوه...

مشاهده متن ماده

ماده 80 قانون مجازات اسلامی

ماده ۸۰ قانون مجازات اسلامی

ماده 80 ـ چنانچه رعایت مفاد حکم دادگاه از سوی محکوم حاکی از اصلاح رفتار وی باشد دادگاه می تواند به پیشنهاد قاضی اجرای احکام برای یک بار بقیه مدت مجازات را تا نصف آن تقلیل دهد.

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM