ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 99 ق آ د ک

ماده 99 ق.آ.د.ک

ماده 99 قانون آدک

ماده 99 قانون دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی کیفری

ماده 99 قانون آ.د.ک

ماده 99 دادرسی کیفری

ماده 99 ق دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 99 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 99 ق آ د ک ماده 99 ق.آ.د.ک ماده 99 قانون آدک ماده 99 قانون دادرسی کیفری ماده 99 آیین دادرسی کیفری ماده 99 قانون آ.د.ک ماده 99 دادرسی کیفری ماده 99 ق دادرسی کیفری ماده 99 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 99 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۹۹ ق آ د ک

ماده ۹۹ ق.آ.د.ک

ماده ۹۹ قانون آدک

ماده ۹۹ قانون دادرسی کیفری

ماده ۹۹ آیین دادرسی کیفری

ماده ۹۹ قانون آ.د.ک

ماده ۹۹ دادرسی کیفری

ماده ۹۹ ق دادرسی کیفری

ماده ۹۹ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۹۹ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۹۹ ق آ د ک ماده ۹۹ ق.آ.د.ک ماده ۹۹ قانون آدک ماده ۹۹ قانون دادرسی کیفری ماده ۹۹ آیین دادرسی کیفری ماده ۹۹ قانون آ.د.ک ماده ۹۹ دادرسی کیفری ماده ۹۹ ق دادرسی کیفری ماده ۹۹ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۹۹ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 99 ـ هرگاه بازپرس ضمن تحقیق جرم دیگری را کشف کند که با جرم اول مرتبط نباشد و بدون شکایت شاکی نیز قابل تعقیب باشد اقدامات لازم را طبق قانون برای حفظ آثار و علائم وقوع جرم و جلوگیری از فرار یا مخفی شدن متهم به عمل می آورد و همزمان مراتب را به دادستان اطلاع می دهد و در صورت ارجاع دادستان تحقیقات را ادامه می دهد.

ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 99

ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 99
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 99 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۹۹

ماده 99 ـ هرگاه بازپرس ضمن تحقیق جرم دیگری را کشف کند که با جرم اول مرتبط نباشد و بدون شکایت شاکی نیز قابل تعقیب باشد اقدامات لازم را طبق قانون برای حفظ آثار و علائم وقوع جرم و جلوگیری از فرار یا مخفی شدن متهم به عمل می آورد و همزمان مراتب را به دادستان اطلاع می دهد و در صورت ارجاع دادستان تحقیقات را ادامه می دهد.

تبصره ـ چنانچه جرم کشف شده از جرایمی باشد که با شکایت شاکی قابل تعقیب است مراتب در صورت امکان توسط دادستان به نحو مقتضی به اطلاع بزه دیده می رسد.

ماده 98 ـ بازپرس باید شخصا تحقیقات و اقدامات لازم را به منظور جمع‏آوری ادله وقوع جرم به عمل آورد ولی می تواند در غیر جرایم موضوع بندهای (الف) (ب) (پ) و (ت) ماده (302) این قانون تفتیش تحقیق از شهود و مطلعان جمع‏آوری اطلاعات و ادله وقوع جرم و یا هر اقدام قانونی دیگری را که برای کشف جرم لازم بداند پس از دادن تعلیمات لازم به ضابطان دادگستری ارجاع دهد که در اینصورت ضمن نظارت چنانچه...

نمایش ماده

ماده 100 ـ شاکی می تواند در هنگام تحقیقات شهود خود را معرفی و ادله‏اش را اظهار کند و در تحقیقات حضور یابد صورتمجلس تحقیقات مقدماتی یا سایر اوراق پرونده را که با ضرورت کشف حقیقت منافات ندارد مطالعه کند و یا به هزینه خود از آنها تصویر یا رونوشت بگیرد. تبصره 1 ـ در صورت درخواست شاکی چنانچه بازپرس مطالعه یا دسترسی به تمام یا برخی از اوراق پرونده را منافی با ضرورت کشف حقیقت بداند...

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 1400-186/2-408 ک - مورخ 1400/10/22
با تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری جرایمی از جمله انتقال مال غیر با ارزش کمتر از یک میلیارد ریال و خیانت در امانت از جمله جرایم قابل گذشت برشمرده شده است؛ در حالی که برای هر یک از بزه های موصوف با وصف رفتار واحد ارتکابی از سوی متهم دو یا سه شاکی خصوصی قابل تصور است. بر فرض مثال در بزه انتقال مال یا منافع غیر شخص مالک و همچنین انتقال گیرنده جاهل شاکی خصوصی محسوب می شوند یا در بزه خیانت در امانت مالک یا امانت سپارنده کالا یا شخصی که قرار بوده کالا به وی تحویل شود در شرایط خاص می توانند ذی نفع محسوب شوند. در این فرض سوال این است که: 1- در صورتی که صرفا یکی از شاکیان خصوصی مبادرت به طرح دعوی کند آیا مقام تحقیق در جهت احضار سایر ذی نفعان جهت بررسی طرح شکایت از سوی ایشان تکلیفی دارد؟ 2- چنانچه به هر دلیلی یکی از ذی نفعان که در زمان رسیدگی اولیه شکایتی مطرح نکرده است پس از صدور حکم قطعی درخصوص همان رفتار ارتکابی طرح شکایت کند آیا موضوع با اعتبار امر مختومه مواجه است یا با فرض رد مال به عنوان مجازات باید نسبت به جنبه خصوصی جرم وارد رسیدگی شد؟ 3- در صورت طرح شکایت از سوی بیش از یک ذی نفع و اعلام گذشت احد از ایشان در خلال رسیدگی با توجه به ممنوعیت صدور قرارهای نهایی متناقض در خصوص رفتار ارتکابی واحد و این که در رسیدگی کیفری رفتار ارتکابی متهم مورد قضاوت قرار می گیرد و نه عناوین کیفری مطروحه و لذا تعدد شاکی در خصوص رفتار واحد خللی به این امر وارد نمی سازد قرار نهایی در خصوص شکایت شاکیان به چه نحو باید صادر شود؟
2
نظریه مشورتی شماره 99-186/2-511ک - مورخ 1399/05/05
در صورتی که در وقت کشیک ضابطان دادگستری با قاضی محترم کشیک تماس برقرار و اعلام نمایند که یک سارق را به همراه اموال مسروقه دستگیر نموده اند که متهم به ارتکاب جرم سرقت اعتراف نموده است واموال مسروقه نیز کمتر از میزان بیست میلیون تومان ارزش عرفی دارند لکن امکان شناسایی شاکی واخذ پیشینه کیفری موثر متهم و قیمت دقیق اموال مسروقه در وقت کشیک میسر نمی باشد و مدت زمان بیشتری جهت انجام موارد فوق لازم می باشد حال با عنایت به اینکه به موجب ماده 11 قانون کاهش حبس تعزیری مصوب 1399 جرم یاد شده از جمله جرایم قابل گذشت می باشد بایستی با عنایت به عدم طرح شکایت شاکی دستور آزادی متهم از جانب قاضی محترم کشیک صادر گردد یا بایستی در راستای تکمیل تحقیقات متهم به مدت 24 ساعت در بازداشت بماند و پس از تکمیل تحقیقات قاضی محترم تحقیق دستورات لازم را صادر فرمایند.
3
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-1781 - مورخ 1397/08/20
1-به موجب ماده 551 قانون آئین دادرسی کیفری قاضی اجرای احکام کیفری مکلف است مجازات تعلیقی را به محکوم علیه تفهیم و ابلاغ کند اگر دادنامه تعلیقی که تذکرات لازم نیز در آن قید شده است به صورت حضوری و واقعی به محکوم علیه ابلاغ شده باشد همچنان قاضی اجرای احکام کیفری مکلف به احضار و در صورت عدم حضور جلب محکوم علیه و تفهیم تذکرات قانونی و لازم می باشد؟ 2-اگر شاکی در شکوائیه خود مدعی باشد که متهم مرتکب جرمی شده است و دادستان شکوائیه را جهت بررسی و انجام تحقیقات لازم و قانونی به یکی از شعب دادسرا ارجاع نمود و پس از ارجاع پرونده شاکی در هنگام تحقیقات جرایم دیگری اعم از قابل گذشت و غیر قابل گذشت بودن موضوع را به متهم منتسب نمود و برای مقام تحقیق بزه ادعایی کشف نشده و وقوع جرایم مذکور محرز نبوده و اثبات جرایم جدید مستلزم انجام تحقیقات می باشد موضوع مشمول ماده 99 قانون آئین دادرسی کیفری نباشد در چنین شرایطی آیا مقام تحقیق بدون اطلاع و ارجاع دادستان حق تحقیق و نهایتا اظهارنظر در خصوص موضوعات جدید را دارد یا خیر؟ 3-در گزارش و تحقیقات مرجع انتظامی آمده است شخصی در امر مواد مخدر فعالیت دارد و دادیار محترم به موجب ادله موجود در پرونده موضوع را نگهداری و یا حمل مواد مخدر تشخیص داده و همین اتهام را برای وی تفهیم نموده است لیکن مقام اظهارنظر فعل ارتکابی متهم را در معرض فروش قراردادن مواد مخدر تشخیص می دهد آیا با فرض متناسب بودن تامین اخذ شده در چنین مواردی ضروری است مقام اظهارنظر مقام تحقیق را مکلف به تفهیم اتهام جدید در معرض فروش به متهم و صدور قرار منع تعقیب در خصوص بزه نگهداری و یا حمل نماید و یا آنکه مقام اظهارنظر می تواند صرفا با اصلاح عنوان بزه انتسابی با قرار صادره موافقت نماید.
4
نظریه مشورتی شماره 99-96-1244 ع - مورخ 1399/09/15
الف- با توجه به ابهامات موجود در ماده 274 قانون مالیات های مستقیم؛ 1- با توجه به قید «حسب مورد» در ماده 274 قانون مالیات های مستقیم دادگاه مجازات مرتکب بزه فرار مالیاتی را چگونه باید تعیین کند؟ آیا تمام مجازات های درجه شش باید مورد حکم قرار گیرد؟ 2- منظور از قید «سایر مراجع قانونی» در تبصره 2 ذیل ماده 274 قانون مالیات های مستقیم کدام مراجع هستند؟ آیا رئیس دادگستری یا دادستان یا هر یک از قضات دیگر دادگستری مصداق آن می باشند؟ 3-آیا وکیل دادگستری که از فیش مربوط به پرداخت مالیات بر روی چندین پرونده استفاده می کند مرتکب بزه فرار مالیاتی شده است؟ 4- آیا دادگستری باید مراتب بزه فرار مالیاتی را ابتدا به دادستان انتظامی مالیاتی اعلام و پس از اعلام جرم توسط آن مقام رسیدگی کند؛ یا این که دادستان انتظامی مالیاتی باید ابتدا اقدام به طرح شکایت کند؟ 1- منظور از «ذی نفع» در تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب 1389 امنظور از ذی نفع کیست؟ 2- با توجه به شق اخیر از ماده 1 تصویب نامه قانونی ملی شدن جنگل های کشور مصوب 1341آیا فقط دارندگان سند رسمی یا نسق زراعی در طرح دعوای اعتراض به برگ تشخیص ذی نفع محسوب می شوند؛ یا این که دارنده سند رسمی یا نسق زراعی هم از مصادیق ذی نفع است؟
5
نظریه مشورتی شماره 99-186/3-1012 ک - مورخ 1399/07/19
1 -با توجه به مواد 661 و 657 و 656 و 665 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) مصوب 1375 چنانچه سارقی با مال مسروقه کمتر از حد نصاب دویست میلیون ریال دستگیر شود آیا باید تفهیم اتهام انجام شود؟ 2- در صورتی که متهم بازداشت شده فاقد محکومیت موثر کیفری باشد تکلیف دادسرا چیست؟ 3- در صورت شناسایی نشدن شاکی حق الزحمه کارشناس از کدام محل تامین می شود؟
6
نظریه مشورتی شماره 99-186/2-460 ک - مورخ 1399/04/28
21-چنانچه ضابط سارقی را تحت عنوان جرم مشهود دستگیر نماید و پس از حضور نزد مقام قضایی شرایط مندرج در ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و در نتیجه قابل گذشت بودن فعل ارتکابی محرز گردد و دسترسی به شاکی خصوصی مقدور نشود تکلیف چیست؟
7
نظریه مشورتی شماره 233-1/861-69 - مورخ 1396/11/15
اولا: در صورتیکه در دادسرا راجع به امری قرار موقوفی تعقیب صادر شده باشد آیا دادگاه کیفری می تواند بدون نقض آن به دادسرا تذکر دهد قرار صادره صحیح نبوده لذا عنوان قرار موقوفی به منع تعقیب تغییر یابد؟ ثانیا: آیا دادگاه کیفری می تواند به دادسرا تکلیف نماید راجع به یک تهام مندرج در پرونده که از نظر دادگاه کیفری جرم تشخیص داده شده هر چند طرفین شکایتی نداشته و یا گزارشی واصل نشده اظهار نظر نماید؟ ثالثا: ایا دادگاه کیفری می تواند پس از مطالعه پرونده با صدور تصمیم به دادسرا در همان پرونده و نه به طور علی حده اعلام نماید پس از اخذ مجوز به جرم خاصی به عنوان مثال استعمال مواد مخدر رسیدگی نماید؟
8
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-1212 - مورخ 1396/07/05
9
نظریه مشورتی شماره 1212-1/168-96 - مورخ 1396/07/05
1-در خصوص اعمال ماده 86 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب1392 کیفرخواست شفاهی در پرونده هایی که مشمول این ماده می شود مانند رانندگی بدون پروانه رسمی علی رغم تصریح ماده پیش گفته مبنی بر اینکه اخذ تامین متناسب از متهم با دادگاه است رویه های متعددی در جریان است و عده ای معتقدند که دادسرا به جهت ختم تحقیقات و اعتقاد به تحقق بزه باید قرار تامین صادر نماید لذا در این خصوص تقاضای اعلام نظریه مشورتی اساتید معزز را دارم؟ 2-تخلف ضابطین از ماده 35 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1392 عدم اجرای دستورات در مهلت مقرر که حسب ماده 63 همان قانون جرم انگاری شده است الف-درجه چند محسوب می شود؟ ب-آیا رئیس بالاتری که نظارت لازم را نداشته است از باب معاونت قابل تعقیب است؟ پ-تحقق این بزه و عدم اجرای دستورات قضایی که موجب اطاله دادرسی نیز می شود در پرونده تحت رسیدگی آیا نیاز به ارجاع مجدد از سوی دادستان محترم حسب ماده 99 قانون اخیرالذکر را دارد.
1
نشست های قضایی شماره 1398-5641 - مورخ 1397/03/10
تشخیص جرم دیگری در پرونده
2
نشست های قضایی شماره 1399-7507 - مورخ 1399/06/04
حدود اختیارات بازپرس در تحقیقات
3
نشست های قضایی شماره 1400-8002 - مورخ 1399/05/08
نحوه اتخاذ تصمیم دادسرا در صورت دستگیری متهم حین سرقت
4
نشست های قضایی شماره 1400-8140 - مورخ 1398/09/20
تکلیف مقام قضایی در برخورد با جرایم قابل گذشت بدون حضور شاکی
5
نشست های قضایی شماره 1399-6837 - مورخ 1397/10/24
فقد سمت در جرائم مربوط به نقض حقوق مالکیت صنعتی
6
نشست های قضایی شماره 1398-5978 - مورخ 1397/04/28
بررسی ماهیت بزه افتراء و توهین
7
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/06/05
کشف جرم منافی عفت حین رسیدگی به جرم دیگر توسط بازپرس و امکان صدور قرار عدم صلاحیت
8
نشست های قضایی شماره 1399-6836 - مورخ 1398/03/23
توجه اتهامات متعدد در حین قرار عدم صلاحیت
9
نشست های قضایی شماره 1398-6367 - مورخ 1397/12/09
امکان رسیدگی توامان به ادعای مفقودی سرقت یا کلاهبرداری در خصوص چکی که تحت شکایت کیفری است
10
نشست های قضایی شماره - مورخ 1395/03/10
مفهوم جرم مرتبط در آیین دادرسی کیفری
ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 99 ق آ د ک

ماده 99 ق آ د ک

ماده 99 ق.آ.د.ک

ماده 99 ق.آ.د.ک

ماده 99 قانون آدک

ماده 99 قانون آدک

ماده 99 قانون دادرسی کیفری

ماده 99 قانون دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی کیفری

ماده 99 قانون آ.د.ک

ماده 99 قانون آ.د.ک

ماده 99 دادرسی کیفری

ماده 99 دادرسی کیفری

ماده 99 ق دادرسی کیفری

ماده 99 ق دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 99 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 99 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 99 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۹۹ ق آ د ک

ماده ۹۹ ق.آ.د.ک

ماده ۹۹ قانون آدک

ماده ۹۹ قانون دادرسی کیفری

ماده ۹۹ آیین دادرسی کیفری

ماده ۹۹ قانون آ.د.ک

ماده ۹۹ دادرسی کیفری

ماده ۹۹ ق دادرسی کیفری

ماده ۹۹ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۹۹ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۹۹ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۹۹ ق آ د ک ماده ۹۹ ق.آ.د.ک ماده ۹۹ قانون آدک ماده ۹۹ قانون دادرسی کیفری ماده ۹۹ آیین دادرسی کیفری ماده ۹۹ قانون آ.د.ک ماده ۹۹ دادرسی کیفری ماده ۹۹ ق دادرسی کیفری ماده ۹۹ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۹۹ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 99 ق آ د ک

ماده 99 ق.آ.د.ک

ماده 99 قانون آدک

ماده 99 قانون دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی کیفری

ماده 99 قانون آ.د.ک

ماده 99 دادرسی کیفری

ماده 99 ق دادرسی کیفری

ماده 99 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 99 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 99 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 99 ق آ د ک ماده 99 ق.آ.د.ک ماده 99 قانون آدک ماده 99 قانون دادرسی کیفری ماده 99 آیین دادرسی کیفری ماده 99 قانون آ.د.ک ماده 99 دادرسی کیفری ماده 99 ق دادرسی کیفری ماده 99 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 99 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM