ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 267 ق آ د ک

ماده 267 ق.آ.د.ک

ماده 267 قانون آدک

ماده 267 قانون دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی کیفری

ماده 267 قانون آ.د.ک

ماده 267 دادرسی کیفری

ماده 267 ق دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 267 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 267 ق آ د ک ماده 267 ق.آ.د.ک ماده 267 قانون آدک ماده 267 قانون دادرسی کیفری ماده 267 آیین دادرسی کیفری ماده 267 قانون آ.د.ک ماده 267 دادرسی کیفری ماده 267 ق دادرسی کیفری ماده 267 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 267 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ ق آ د ک

ماده ۲۶۷ ق.آ.د.ک

ماده ۲۶۷ قانون آدک

ماده ۲۶۷ قانون دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ آیین دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ قانون آ.د.ک

ماده ۲۶۷ دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ ق دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۲۶۷ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۲۶۷ ق آ د ک ماده ۲۶۷ ق.آ.د.ک ماده ۲۶۷ قانون آدک ماده ۲۶۷ قانون دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ آیین دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ قانون آ.د.ک ماده ۲۶۷ دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ ق دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۲۶۷ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 267 ـ در صورت موافقت دادستان با قرار بازپرس در خصوص عدم صلاحیت پرونده به مرجع صالح ارسال می شود و در موارد موقوفی یا منع تعقیب بازپرس مراتب را به طرفین ابلاغ می کند. در اینصورت قرار تامین و قرار نظارت قضایی ملغی می گردد و چنانچه متهم بازداشت باشد بلافاصله آزاد می شود. قاضی مربوط مکلف است از قرار تامین ماخوذه رفع اثر نماید.

ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 267

ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 267
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 267 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۲۶۷

ماده 267 ـ در صورت موافقت دادستان با قرار بازپرس در خصوص عدم صلاحیت پرونده به مرجع صالح ارسال می شود و در موارد موقوفی یا منع تعقیب بازپرس مراتب را به طرفین ابلاغ می کند. در اینصورت قرار تامین و قرار نظارت قضایی ملغی می گردد و چنانچه متهم بازداشت باشد بلافاصله آزاد می شود. قاضی مربوط مکلف است از قرار تامین ماخوذه رفع اثر نماید.

ماده 266 ـ چنانچه دادستان تحقیقات بازپرس را کامل نداند صرفا مواردی را که برای کشف حقیقت لازم است به تفصیل و بدون هرگونه ابهام در پرونده درج می کند و تکمیل آن را میخواهد. در این صورت بازپرس مکلف به انجام این تحقیقات است. تبصره ـ هرگونه درخواست تکمیل تحقیقات که برای کشف حقیقت لازم نباشد موجب محکومیت انتظامی تا درجه سه است.

نمایش ماده

ماده 268 ـ در صورتی که عقیده دادستان و بازپرس بر جلب متهم به دادرسی باشد دادستان ظرف دو روز با صدور کیفرخواست از طریق شعبه بازپرسی بلافاصله پرونده را به دادگاه صالح ارسال می کند.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-485 - مورخ 1395/12/14
1-با توجه به قسمت اخیر ماده273 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92 که مقرر داشته. .. این قرارها مطابق مقررات قابل تجدیدنظر است این قرارها در کدام مرجع تجدیدنظر یا دیوان¬عالی کشور قابل تجدیدنظر است چنانچه به نظر آن اداره مرجع مورد نظر در قسمت اخیر ماده273ق.آ.د.ک مصوب 92 دادگاه تجدیدنظر استان است دادگاه تجدیدنظر در مواجهه با این پرونده¬ها در صورتی که اعتقادی به تایید قرار نهایی که در دادگاه کیفری یک تایید شده است نداشته باشد آیا باید صرفا در حدود مواد 274و 275 قانون یاد شده یعنی نقض و صدور قرار جلب به دادرسی یا قرار نقص تحقیقات تصمیم بگیرد یا اینکه می¬تواند قرار منع تعقیب دادسرا را به طور کلی نقض و دادسرا را به استناد بند ب ماده 450ق.آ.د.ک مصوب 92 مکلف به رسیدگی و اتخاذ تصمیم مجدد نماید؟ 2-چنانچه شاکی نسبت به قرارموقوفی تعقیب دادسرا اعتراض نمود دادگاه درچه حالتی می¬تواند طبق ماده 274 ق.آ.د.ک مصوب 92 قرار موقوفی تعقیب را نقض و قرار جلب به دادرسی صادر کند و در چه حالتی می¬تواند طبق ماده 277 ق.آ.د.ک مصوب 92 صرفا قرار موقوفی تعقیب را نقض و وفق قانون دادسرا را مکلف به رسیدگی و اتخاذ تصمیم نماید ؟ به عبارت دیگر آیا بین این ماده تعارض وجود دارد یا مقنن دو حالت جداگانه را در نظر داشته؟ در صورت اخیر ملاک و ضابطه برای اینکه تشخیص داده شود نقض قرار موقوفی تعقیب مشمول ماده 274 یا ماده 277 ق.آ.د.ک مصوب 92 می¬شود چیست؟ 3-اگر بازپرس عقیده بر منع تعقیب و دادستان عقیده بر جلب به دادرسی داشته باشد یا بالعکس بازپرس عقیده بر جلب به دادرسی و دادستان عقیده بر منع تعقیب داشته باشد و دادگاه صالح در مقام حل اختلاف نظر دادستان را در فرض مذکور تایید کند آیا بازپرس مکلف است مجددا حسب نظر دادستان و دادگاه قرار مورد نظر دادستان را صادر کند یا اینکه نظر دادستان که در دادگاه تایید شده است به منزله قرار نهایی پرونده است و نیاز به صدور قرار مجدد از سوی بازپرس نمی-باشد؟ چنانچه در دو فرض مطروحه نظر بازپرس از سوی دادگاه تایید شود آیا دادستان باید حسب نظر دادگاه موافقت خود را در پرونده اعلام نماید؟ 4-با توجه به اینکه قرارهای منع تعقیب از ناحیه متهم قابل اعتراض نمی¬باشد و از طرفی طبق قسمت اخیر ماده 267 ق.آ.د.ک مصوب 92 مقام قضایی اعم از اینکه متهم تقاضا کند یا تقاضا ننمایدمکلف است از تامین رفع اثر نماید علت اینکه طبق این ماده باید قرار منع و موقوفی تعقیب به متهم ابلاغ شود چیست.
2
نظریه مشورتی شماره 1923-1/168-95 - مورخ 1396/08/27
درصورتی که پرونده¬ای جهت رسیدگی به اعتراض منع تعقیب صادره از احدی از شعب دادسرا به دادگاه ارجاع گردد و دادگاه قرار منع تعقیب را نقض و قرار جلب به دادرسی متهم را صادر نماید و قبل از صدور قرار منع تعقیب در دادسرا به متهم تفهیم اتهام و قرار تامین مناسب اخذ شده باشد آیا ضرورت دارد که مجددا پرونده به دادسرا عودت و جددا نسبت به متهم تفهیم اتهام صورت گیرد یا نیازی به اعاده پرونده به دادسرا نمی¬باشد.
3
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-223 - مورخ 1395/04/02
با عنایت به مفاد ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92 که مقرر می دارد در صورت موافقت دادستان با قرار بازپرس درخصوص عدم صلاحیت پرونده به مراجع صالح ارسال شود و در موارد موقوفی یا منع تعقیب بازپرس مراتب را به طرفین ابلاغ می کند حال سوال این است که 1- با توجه به قسمت اخیر ماده فوق که مقرر داشته قرار منع موقوفی تعقیب باید به طرفین ابلاغ شود آیا منظور از طرفین مشتکی عنه نیز می باشد یا خیر؟ درصورت مثبت بودن پاسخ فوق اگر بازپرس قرار منع یا موقوفی تعقیب را به مشتکی عنه ابلاغ نفرماید آیا برای ایشان و دادستان تخلف انتظامی محسوب می شود یا خیر؟
4
نظریه مشورتی شماره ک 8861-861-89 - مورخ 1398/12/11
پرونده ای با قرار تامین کیفری وثیقه و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال گردیده و دادگاه بدوی پس از رسیدگی متهم را تبرئه نموده و بدون اینکه از وثیقه اخذ شده از متهم رفع توقیف گردیده باشد پرونده با اعتراض شاکی به دادگاه تجدیدنظر ارسال و دادگاه تجدیدنظر رای برائت را نقص و رای بر محکومیت متهم صادر می نماید و هیچ گونه تامین کیفری جدیدی نیز در این مرحله از متهم اخذ نشده و پرونده پس از قطعیت رای به واحد اجرای احکام کیفری جهت اجرای حکم ارسال می گردد قبل از اجرای رای و حضور محکوم علیه وثیقه گذار طی درخواستی در واحد اجرای احکام باستناد به صدور حکم برائت در دادگاه بدوی تقاضای رفع توقیف از وثیقه خود می نماید آیا قاضی اجرای احکام کیفری با توجه به صدور حکم برائت در دادگاه بدوی مکلف به رفع توقیف از وثیقه صادره می باشد و یا اینکه وثیقه اخذ شده در مراحل اولیه رسیدگی قبل از صدور حکم برائت در دادگاه بدوی به قوت خود باقی است مستدعی است نظریه ارشادی خویش را به این مرجع اعلام فرمایید./ع
5
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-621 - مورخ 1396/03/10
6
نظریه مشورتی شماره 99-168-1401 ک - مورخ 1399/09/30
با توجه به ماده 251 قانون آیین داردسی کیفری الف- چنانچه دادگاه بدوی در خصوص اتهام متهم حکم به برائت صادر نماید آیا قرار تامین و دادگاه تجدیدنظر عقیده به محکومیت متهم داشته باشد آیا دادگاه تجدینظر باید قرار تامین جدید صادر نماید یا همان قرار تامین قبلی کفایت می کند؟ ب-در صورتی که دادسرا به متهمی تفهیم اتهام کند و قرار تامین هم صادر نماید ولی در آخر نسبت به متهم به هر دلیل قرار منع تعقیب صادر کند و شاکی به آن قرار اعتراض نماید و دادگاه قرار منع تعقیب را نقض کند و قرار جلب به دادرسی صادر کند و در راستای ماده 276 قانون آیین دادرسی کیفری پرونده را به دادسرا اعاده کند آیا دادسرا بایستی قرار تامین جدید صادر نماید یا همان قرار صادره قبلی کفایت می کند؟
7
نظریه مشورتی شماره ک 7441-861-89 - مورخ 1398/12/06
با توجه به اینکه یکی از اهداف اخذ تامین کیفری به ویژه در پرونده های ایراد ضرب و جرح جبران ضرر و زیان شاکی و مدعی خصوصی می باشد چنانچه پس از انجام تحقیقات مقدماتی در دادسرا و تفیهم اتهام به متهم و اخذ تامین وثیقه و اخذ آخرین دفاع پرونده با کیفرخواست به محاکم کیفری دو ارسال و در این مرحله پس از رسیدگی دادگاه حکم برائت متهم را صادر نماید و سپس متعاقب تجدیدنظرخواهی شاکی در مرحله تجدیدنظر حکم صادره نقض و حکم به پرداخت دیه صادر شود حال سوال این است آیا با عنایت به مواد 251 و 267 و 376 قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه بدوی موظف است در فرض صدور حکم برائت دستور رفع اثر از تامین ماخوذه را صادر نمایند آیا عبارت مختومه شدن پرونده به هر دلیل در ماده 251 شامل حکم برائت نیز می شود چنانچه اعتقاد به رفع اثر از تامین در مرحله بدوی را داشته باشیم آیا دادگاه تجدیدنظر موظف به اخذ تامین مجدد از متهم می باشد چنانچه مرجع بدوی از تامین رفع اثر نکرد و دادگاه تجدیدنظر نیز اقدام به اخذ تامین ننمود آیا در اجرای احکام در فرض عدم حضور محکوم پس از ابلاغ احضاریه جهت پرداخت دیه امکان احضار از طریق وثیقه گذار وجود دارد./ع
8
نظریه مشورتی شماره 205-1/861-69 - مورخ 1396/12/28
-در صورت صدور قرار وثیقه یا کفالت برای اطفال و نوجوانان و عجز آنها از تودیع یا معرفی اقدام بعدی معرفی به کانون اصلاح و تربیت است یا وفق ذیل ماده 287 باید پس از اظهار عجز بدوا قرار نگهداری موقت صادر نمود و اصولا مراد قانونگذار آیا صدور دو قرار با هم می باشد؟ 2-چنانچه محکمه در راستای ماده 276 قرار منع تعقیب را نقض و عقیده به جلب به دادرس داشته و دادسرا سابقا در خصوص موضوع تحقیقات لازم را صورت و قرار تامین کیفری نیز صادر نموده باشد حال اقدام بعدی دادسرا وفق ذیل ماده چگونه است آیا باید اکتفا به اخذ آخرین دفاع نماید و یا با توجه به ذیل ماده 251 که با صدور قرار منع تعقیب قرار تامین سابق الصدور لغو گردیده اقدامات تحقیقی و تفهیم اتهام و صدور قرار تامین مجددا باید صورت گیرد؟ 3-یا تبصره 2 ماده 242 شامل تمامی جرایمی است و یا صرفا ناظر به جرایمی است که مدت ابقاء آنها هر دو ماه یکبار است به عبارت اخری چنانچه حسب درجه مجازات اعتبار قرار تامین منتهی به بازداشت یک ماهه باشد و دادسرا خود راسا هریک ماه نسبت به بازنگری قرار و ابقاء آن اقدام می-نماید آیا وفق انتهای ماده 241 باز هم باید به درخواست تبدیل قرار ترتیب اثر داده و اظهارنظر نمود یا خیر؟ 4-وفق ماده 92 قانون آئین دادرسی کیفری آیا قرارهای تامین منتهی به بازداشت نیز باید به تایید دادستان برسد و یا ماده صرفا شامل قرارهای نهایی و تامین دادیاران است شبهه از آنجا ناشی گردیده که واژه دادیار پس از قرارهای نهایی و نه قرار تامین منتهی به بازداشت متهم آمده است؟ 5-در صورتی که جرم مکشوفه از درجه یک تا سه بوده لکن مرتکب شناسایی نگردیده و تمامی اقدامات تعقیبی و تحقیقی جهت کشف ما وقع صورت گرفته باشد تکلیف بازپرس وفق ماده104 تکلیف چیست آیا باید پرونده کسر موقت گردد یا تا زمانی که دلیلی بدست آمده صرفا به تجدید وقت نظارت بسنده نمود در خصوص قتل وفق ماده 487 قانون مجازات اسلامی قضیه روشن شده است لکن در خصوص سایر جرایم چطور؟ 6-مراد از قید کنترل حساب در ماده 151 چیست و شامل چه مواردی می¬شود به عبارت اخری آیا هر گونه اقدام روی حساب¬های بانکی استعلام موجودی توقیف و انسداد را در برمی¬گیرد و باید موافقت رئیس دادگستری اخذ شود؟ 7-آنچه جرمی در شهر الف واقع و کشف ولکن مرتکب آن به موجب نیابت صادره در شهر ب دستگیر و متهم در شهر ج نیز مشابه همان جرم را مرتکب شده و دادسرای شهر ج تعقیب را زودتر از شهر الف صورت داده باشد دادسرای صالح کجا خواهد بود دادسرایی که نیابت داده و موجبات دستگیری وی را فراهم نموده شهر الف و یا با توجه به اینکه دادسرای شهر ج زودتر شروع به رسیدگی کرده و در شهر الف نیز متهم دستگیر نشده صالح خواهد بود؟ 8-چنانچه متهم در موعد مقرر حاضر نگردد و برگ جلب وی نیز تنظیم لکن ماموران اظهار نمایند در محل کسی پاسخگو نیست آیا باید وفق تبصره 3 ماده 184 حکم ورود به منزل اخذ شود یا می توان در صورت وجود دلایل کافی قرار جلب به دادرسی صادر نمود و نیازی به ورود به مخفیگاه نیست به عبارت دیگر آیا در تمام مواردی که متهمین علی رغم صدور دستور جلب حاضر نمی گردند صدور دستور ورود به مخفیگاه الزامی است یا خیر؟ در همین فرض آیا برای صدور قرار جلب به دادرس احضار و صدور دستور جلب کفایت می کند یا متهم باید برای اخذ آخرین دفاع نیز احضار گردد.
9
نظریه مشورتی شماره 754-1/861-69 - مورخ 1396/12/15
-با توجه به اصول کلی حاکم بر آئین دادرسی مدنی و کیفری شاکی باید در دعوای مطروحه ذی نفع یا ذی سمت باشد در فرض ارتباط نامشروع خانمی با مرد اجنبی آیا شوهر وی با عنایت به مفاد مواد 14 و 102 قانون آئین دادرسی کیفری و حق الناس نبودن موضوع می تواند به عنوان شاکی در مرجع قضایی حضور پیدا کند یا خیر؟ کما اینکه در عمل و رویه به عنوان شاکی ورود پیدا می کنند. 2-در پرونده هایی که متهم با عناوین اتهامی متعدد تحت تعقیب قرار می گیرد و بازپرس در خصوص بعضی از عناوین اتهامی قرار جلب به دادرسی و برخی دیگر قرار منع تعقیب یا قرار موقوفی تعقیب صادر نماید توجها به مفاد مواد267 و 268 قانون آئین دادرسی کیفری مبنی بر صدور کیفرخواست ظرف دو روز توسط دادستان و ارسال آن بلافاصله از طریق شعبه بازرسی به دادگاه آیا باید بدوا قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب با توجه به ماده270 همان قانون به شاکی ابلاغ و فرآیند قانونی طی گردد و پس از قطعیت قرار موصوف پرونده به دادگاه ارسال گردد یا اینکه با عنایت به طولانی بودن فرآیند ابلاغ قرارهای منع و موقوفی تعقیب و قطعیت یا اعتراض ذی نفع و مدنظر قرار دادن قید بلافاصله در قسمت اخیر ماده 268 قانون موصوف برای ارسال کیفرخواست با تشکیل بدل مفید کیفرخواست ظرف مهلت مقرر قانونی به دادگاه ارسال گردد.
10
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-357 - مورخ 1396/03/10
11
نظریه مشورتی شماره 69-861/1-753 - مورخ 1396/03/10
با در نظر گرفتن ماده 276 آئین دادرسی کیفری در صورتی که تحقیقاتی مقدماتی کامل بوده آخرین دفاع در دادسرا اخذ و قرار تامین نیز صادر گردیده آیا پس از صدور قرار جلب به دادرسی توسط دادگاه اعاده پرونده به دادسرا موضوعیت دارد یا در فرض یاد شده این امر منتفی است.
12
نظریه مشورتی شماره 621-1/168-95 - مورخ 1396/03/10
1-با توجه به مواد 177 267 و270 قانون آئین دادرسی کفری و ماده 302 قانون آئین دادرسی دادگاه¬های عمومی وانقلاب در امور مدنی ابلاغ رونوشت قرارهای قابل اعتراض دادسرا قرار منع و موقوفی تعقیب به طرفین پرونده لازم است؟ 2-آیا قرار تشدید تامین صادره از ناحیه بازپرس نیاز به اظهارنظر دادستان دارد؟ 3-با توجه به اینکه از جمله حقوق شاکی آگاهی او به فرایند رسیدگی به شکایتی است که در دادسرا مطرح کرده است آیا با عنایت به سکوت قانونگذار ابلاغ قرار عدم صلاحیت به وی ضرورت دارد؟ 4-بر اساس مواد274 و277 قانون آئین دادرسی کیفری آیا دادگاه پس از نقض قرار موقوفی تعقیب باید قرار جلب به دادرسی صادر کند یا اینکه بدون اظهارنظر مبنی بر جلب به دادرسی پرونده را به دادسرا عودت نماید واینکه تعارض بین مواد مزبور چگونه مرتفع می گردد.
13
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-344 - مورخ 1396/03/08
14
نظریه مشورتی شماره 69-861/1-443 - مورخ 1396/03/08
1-آیا به صرف صدور و ابلاغ قرارهای اخیر الذکر و بدون نیاز به موافقت دادستان قرار تامین و نظارت قضایی ملغی می گردد و با لغو آن قرارها منوط به موافقت دادستان و قطعیت قرارهای موقوفی و یا منع تعقیب است؟ 2-آیا عبارت متهم بلافاصله آزاد می شود در ماده قانونی مذکور صرفا ناظر به ضرورت آزادی متهم بازداشتی می باشد یا به الغای اثر از قرارهای تامین و قرارهای نظارت قضایی نیز تسری دارد؟ 3-اگر القای دو قرار اخیر به صرف صدور و ابلاغ آن امکان پذیر باشد آیا در صورت اعتراض طرفین به خصوص شاکی به قرارهای نهایی موقوفی و منع تعقیب و نقض آنها قرارها توسط دادگاه کیفری دادسرا مکلف به اخذ تامین مجدد خواهد بود یا خیر؟ 4-آیا تفکیکی بین قرارهای صادره از دادیار با بازپرس به لحاظ استقلال قضایی آن از دادستان وجود دارد یا خیر؟
15
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-584 - مورخ 1395/12/14
16
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-471 - مورخ 1395/09/22
17
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-322 - مورخ 1395/04/02
1
نشست های قضایی شماره 1398-6012 - مورخ 1396/07/13
ایجاد صلاحیت مرجع محال الیه با احاله پرونده از مرجعی به مرجع دیگر
2
نشست های قضایی شماره 1400-8492 - مورخ 1399/06/27
تبعیت یا عدم تبعیت دادسرا از دادگاه کیفری دو زمانی که به جانشینی از دادگاه کیفری یک اقدام می نماید
3
نشست های قضایی شماره 1400-8350 - مورخ 1399/07/08
تکلیف قرار تامین کیفری در فرض صدور قرار ترک تعقیب و تعقیب مجدد
4
نشست های قضایی شماره 1399-7251 - مورخ 1398/07/28
تفهیم اتهام به متهم و اخذ تامین
5
نشست های قضایی شماره 1400-8148 - مورخ 1399/08/28
اعتبار قرار تامین کیفری پس از صدور قرار منع تعقیب
6
نشست های قضایی شماره 1399-7276 - مورخ 1398/02/05
تغییر عنوان مجرمانه پس از تفهیم اتهام در صورت یکسان بودن مجازات هر دو عنوان مجرمانه
7
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/06/15
تکلیف بازپرس در صورت رضایت شاکی و نقض قرار منع تعقیب توسط دادگاه
8
نشست های قضایی شماره 1400-7941 - مورخ 1398/07/02
رفع اثر از قرار تامین کیفری
9
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/01/26
بررسی نحوه اقدام صحیح قانونی در فرض مواجهه با متهم روحانی
ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 267 ق آ د ک

ماده 267 ق آ د ک

ماده 267 ق.آ.د.ک

ماده 267 ق.آ.د.ک

ماده 267 قانون آدک

ماده 267 قانون آدک

ماده 267 قانون دادرسی کیفری

ماده 267 قانون دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی کیفری

ماده 267 قانون آ.د.ک

ماده 267 قانون آ.د.ک

ماده 267 دادرسی کیفری

ماده 267 دادرسی کیفری

ماده 267 ق دادرسی کیفری

ماده 267 ق دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 267 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 267 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 267 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ ق آ د ک

ماده ۲۶۷ ق.آ.د.ک

ماده ۲۶۷ قانون آدک

ماده ۲۶۷ قانون دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ آیین دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ قانون آ.د.ک

ماده ۲۶۷ دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ ق دادرسی کیفری

ماده ۲۶۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۲۶۷ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۲۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۲۶۷ ق آ د ک ماده ۲۶۷ ق.آ.د.ک ماده ۲۶۷ قانون آدک ماده ۲۶۷ قانون دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ آیین دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ قانون آ.د.ک ماده ۲۶۷ دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ ق دادرسی کیفری ماده ۲۶۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۲۶۷ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 267 ق آ د ک

ماده 267 ق.آ.د.ک

ماده 267 قانون آدک

ماده 267 قانون دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی کیفری

ماده 267 قانون آ.د.ک

ماده 267 دادرسی کیفری

ماده 267 ق دادرسی کیفری

ماده 267 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 267 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 267 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 267 ق آ د ک ماده 267 ق.آ.د.ک ماده 267 قانون آدک ماده 267 قانون دادرسی کیفری ماده 267 آیین دادرسی کیفری ماده 267 قانون آ.د.ک ماده 267 دادرسی کیفری ماده 267 ق دادرسی کیفری ماده 267 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 267 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM