ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 337 ق آ د ک

ماده 337 ق.آ.د.ک

ماده 337 قانون آدک

ماده 337 قانون دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی کیفری

ماده 337 قانون آ.د.ک

ماده 337 دادرسی کیفری

ماده 337 ق دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 337 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 337 ق آ د ک ماده 337 ق.آ.د.ک ماده 337 قانون آدک ماده 337 قانون دادرسی کیفری ماده 337 آیین دادرسی کیفری ماده 337 قانون آ.د.ک ماده 337 دادرسی کیفری ماده 337 ق دادرسی کیفری ماده 337 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 337 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ ق آ د ک

ماده ۳۳۷ ق.آ.د.ک

ماده ۳۳۷ قانون آدک

ماده ۳۳۷ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ قانون آ.د.ک

ماده ۳۳۷ دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۳۷ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۳۷ ق آ د ک ماده ۳۳۷ ق.آ.د.ک ماده ۳۳۷ قانون آدک ماده ۳۳۷ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ قانون آ.د.ک ماده ۳۳۷ دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ ق دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۳۷ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 337 ـ در جرایم موضوع ماده (302) این قانون رئیس دادگاه بخش به جانشینی از بازپرس و تحت نظارت و تعلیمات دادستان شهرستان مربوط انجام وظیفه می نماید. در صورت تعدد شعب با ارجاع رئیس حوزه قضایی روسای شعب عهده‏دار این وظیفه هستند. هرگاه دادگاه بخش فاقد رئیس باشد دادرس علی‏البدل به عنوان جانشین بازپرس اقدام می کند و در هر حال صدور کیفرخواست بر عهده دادستان است.

ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 337

ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 337
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 337 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۳۳۷

ماده 337 ـ در جرایم موضوع ماده (302) این قانون رئیس دادگاه بخش به جانشینی از بازپرس و تحت نظارت و تعلیمات دادستان شهرستان مربوط انجام وظیفه می نماید. در صورت تعدد شعب با ارجاع رئیس حوزه قضایی روسای شعب عهده‏دار این وظیفه هستند. هرگاه دادگاه بخش فاقد رئیس باشد دادرس علی‏البدل به عنوان جانشین بازپرس اقدام می کند و در هر حال صدور کیفرخواست بر عهده دادستان است.

ماده 336 ـ در دادگاه بخش رئیس یا دادرس علی‏البدل در جرایم موضوع صلاحیت این دادگاه راسا رسیدگی و رای صادر می کند. در این دادگاه وظیفه دادستان از حیث تجدید نظر‏خواهی از آراء بر عهده رئیس دادگاه است و در مورد آرائی که توسط وی صادر می شود بر عهده دادرس علی البدل است.

نمایش ماده

ماده 338 ـ در حوزه‏هایی که شعب متعدد دادگاه تشکیل می شود ارجاع پرونده با رئیس حوزه قضایی است. رئیس حوزه قضایی می تواند این وظیفه را به یکی از معاونان خود تفویض کند و در صورت عدم حضور آنان ارجاع با رئیس شعبه‏ای است که دارای سابقه قضایی بیشتر است

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 1497-1/168-96 - مورخ 1396/09/11
1-در صورتی که رئیس دادگاه یکی از بخشهای شهرستان مرکز استان به جانشینی از بازپرس درخصوص یکی از بزه های موضوع ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری تحقیقات مقدماتی را زیر نظر دادستان شهرستان مذکور انجام داده و پس از قرار جلب به محاکمه کیفرخواست توسط آن دادستان صادر شده باشد حال اجرای دادنامه صادره از دادگاه کیفری یک بر عهده دادگاه عمومی بخش است یا دادسرای شهرستان مربوطه؟ 2- اگر در یکی از شهرستانها دادگاه کیفری یک تشکیل نشده باشد پرونده های مربوطه در دادگاه کیفری یک نزدیکترین شهرستان رسیدگی می شود حال اجرای آرای صادره از دادگاه کیفری یک نزدیکترین شهرستان محل وقوع جرم بر عهده کدام یک از دادسرا های مربوطه خواهد بود دادسرای محل وقوع جرم یا دادسرایی که در معیت دادگاه کیفری یک انجام وظیفه می نماید؟ 3- چنانچه حکم موضوع بند قبل از نوع سالب حیات بوده الزاما می بایست در زندان اجرا شود و زندان نیز در حوزه دادسرای شهرستانی باشد که مجری حکم تلقی نمی شود آیا دادسرای مجری حکم می تواند راسا حکم مذکور را در این زندان اجرا نماید یا الزاما می بایست از طریق اعطای نیابت به دادسرای محل استقرار زندان اقدام کند؟
2
نظریه مشورتی شماره 98-25-904 ک - مورخ 1398/06/25
احتراما باستحضار می رساند اینجانب وحید آرمان رئیس حوزه قضایی بخش صالح آباد همدان می باشم با توجه به اینکه در حوزه قضایی بخش رئیس حوزه قضایی بخش در مقام جانشین بازپرس به جرایم در صلاحیت دادگاه کیفری یک اقدام به تحقیق از متهمان می نماید و پس از صدور حکم قطعی توسط محاکم کیفری یک پرونده جهت اجرای احکام کیفری یک به دادگاه بخش ارسال می شود که به نظر این دادگاه مستندا به ماده 401 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و تبصره ماده 3 آیین نامه نحوه اجرای احکام قصاص مصوب 28/3/98 ریاست محترم قوه قضاییه مرجع اجرا این گونه آراء دادسرای محل وقوع جرم که در این حوزه دادسرای شهرستان بهار می باشد با عنایت به مراتب فوق لطفا در خصوص سوال مرجع صالح جهت اجرای احکام کیفری آراء صادره از دادگاه کیفری یک مرکز استان که محل وقوع جرم حوزه قضایی بخش می باشند اجرای احکام کیفری بخش تحت نظر رئیس دادگاه بخش یا اجرای احکام کیفری دادسرای شهرستان محل وقوع جرم زیر نظر دادستان می باشد اعلام نظر گردد ضمنا نظرات نیز به پیوست می باشند.
3
نظریه مشورتی شماره 99-168-1369 ک - مورخ 1399/09/29
چنانچه در حوزه قضایی بخش فردی مرتکب جرم زنای محصنه آدم ربایی تهدید و نگهداری بیست گرم هروئین شود دادگاه بخش چگونه باید رسیدگی کند؟
4
نظریه مشورتی شماره 98-168-2057ک - مورخ 1399/01/05
عنایت فرموده به سوال ذیل پاسخ فرمایید. با توجه به ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری که انجام تحقیقات مقدماتی جرایم موضوع ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری به جانشینی از بازپرس در صلاحیت حوزه قضایی بخش قرار داده است با توجه به اینکه حوزه قضایی بخش فاقد شعب دادگاه انقلاب هستند در جرایم ماده 303 قانون فوق که در صلاحیت دادگاه انقلاب اسلامی می باشد امکان انجام تحقیقات مقدماتی توسط حوزه قضایی بخش وجود دارد یا خیر؟ به عبارت دیگر آیا ماده 26 قانون آیین دادرسی کیفری می تواند موجب عدم صلاحیت حوزه قضایی بخش باشد یا خیر؟
5
نظریه مشورتی شماره ک 5871-861-89 - مورخ 1398/11/29
بر اساس ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 رئیس یا دادرس علی البدل در حوزه قضایی بخش در رسیدگی به جرایم مربوط به صلاحیت دادگاه کیفری یک به عنوان جانشین بازپرس اقدام می کند و طبق ماده 89 قانون یاد شده شروع به تحقیقات مقدماتی از سوی بازپرس منوط به ارجاع دادستان است حال با توجه به این مطلب اولا در حوزه قضایی بخش ارجاع پرونده به جانشین بازپرس رئیس یا دادرس توسط چه مقامی صورت می گیرد ثانیادر صورتی که دادرس دادگاه بخش به عنوان جانشین بازپرس بخواهد به پرونده رسیدگی کند از دو حال خارج نیست یا دادگاه بخش فاقد رئیس است یا اینکه علاوه بر رئیس دادرس نیز دارد در فرض اول که دادگاه بخش فاقد رئیس است آیا دادرس بدون ارجاع می تواند به عنوان جانشین بازپرس شروع به رسیدگی کند در فرض دوم که علاوه بر دادرس رئیس دادگاه نیز حضور دارد اگر معتقد باشیم که رئیس به دادرس ارجاع کند این سوال مطرح است که چگونه ممکن است جانشین بازپرس به جانشین دیگر بازپرس ارجاع نماید؟ چرا که هر دو مقام مذکور طبق ماده 337 قانون یاد شده جانشین بازپرس هستند ثالثا در صورتی که رئیس و دادرس هر دو حاضر باشند آیا دادرس می تواند به عنوان جانشین دادستان پرونده را به رئیس دادگاه بخش ارجاع نماید در فرض امکان آیا این امر باعث جمع دو مقام جانشین بازپرس و جانشین دادستان در یک مقام نیست؟ درصورتی که جرمی در صلاحیت دادگاه کیفری یک باشد و تحقیقات مقدماتی آن در دادگاه بخش انجام شود در صورت اختلاف بین جانشین و بازپرس رئیس دادگاه بخش یا دادرس علی البدل و دادستان مرجع حل اختلاف کجاست؟ بر اساس ماده 271 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 مرجع حل اختلاف بین دادستان و بازپرس در رسیدگی به قرارهای قابل اعتراض در حوزه قضایی که دادسرا وجود ندارد حوزه قضایی دادگاه بخش دادگاه کیفری دو محل اعلام شده است و از طرف دیگر طبق ماده 299 این قانون دادگاه عمومی بخش همان صلاحیت دادگاه کیفری دو را دارد حال با توجه به مراتب یاد شده منظور از دادگاه کیفری دو محل کجاست آیا منظور از محل محل صدور قرار است یعنی دادگاه عمومی بخش یا منظور از محل محل استقرار دادستان است یعنی دادگاه کیفری دو شهرستان محل استقرار دادستان با عنایت به مواد 294 و 299 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 آیا امکان رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان در حوزه قضایی بخش وجود دارد با توجه به اینکه دادگاه اطفال و نوجوانان یک دادگاه اختصاصی است و از طرف دیگر اینکه دادگاه بخش فقط به جرایم داخل در صلاحیت دادگاه کیفری دو رسیدگی می نماید./ع
6
نظریه مشورتی شماره 98-168-1344 ک - مورخ 1398/09/09
احتراما چنانچه جرمی از جرایم ماده ی 302 در حوزه قضایی بخش واقع شده و تحقیقات به جانشینی از بازپرس انجام و پس از صدور کیفرخواست توسط دادسرای شهرستان پرونده به کیفری یک ارسال شده باشد پس از صدور رای اجرای رای دادگاه کیفری یک با دادگاه بخش است یا دادسرای شهرستان.
7
نظریه مشورتی شماره 98-25-853 ک - مورخ 1398/06/20
مرجع صالح در اجرای آراء قطعی جرایم موضوع ماده 302 از قانون آیین دادرسی کیفری که محل وقوع جرم در حوزه قضایی بخش می باشد کدام مرجع است حوزه قضایی بخش یا دادسرای مربوطه؟ طبق تصریح ماده 24 از قانون آیین دادرسی کیفری در حوزه قضایی بخش وظایف دادستان بر عهده رئیس حوزه قضایی بخش و در غیاب وی بر عهده دادرس علی البدل می باشد و یکی از وظایف دادستان نیز اجرای دادنامه می باشد و همچنین طبق اصل کلی مرجع صالح در اجرای دادنامه محل وقوع جرم می باشد مگر اینکه قانون تصریح به این امر نماید و همچنین ماده 337 از قانون آیین دادرسی کیفری صرفا صدور کیفرخواست را بر عهده دادستان شهرستان قرارداده است. لذا با توجه به اختلاف حاصله فی ما بین حوزه قضایی بخش و دادسرای شهرستان نسبت به ارائه پاسخ در راستای حل اختلاف اقدام فرمایید.
8
نظریه مشورتی شماره 96-168/1-1497 - مورخ 1396/09/01
9
نظریه مشورتی شماره 1044-1/168-96 - مورخ 1396/06/14
در حوزه قضایی بخش که چند شعبه داشته باشد ولی به غیر از شعبه اول مابقی شعب فاقد رئیس و با دادرس اداره شود در مورد جرائم در صلاحیت کیفری یک و در راستای ماده 337 ق.آ.د.ک آیا می شود جرائم موضوع ماده 302 قانون مذکور را به شعبه دیگر غیر از شعبه اول ارجاع و دادرس متصدی آن شعبه به جانشینی بازپرس به پرونده رسیدگی نماید یا اینکه حتما بایستی رئیس شعبه به عنوان جانشین بازپرس به این نوع پرونده ها رسیدگی نماید.
10
نظریه مشورتی شماره 722-1/168-96 - مورخ 1396/05/03
نظر به اینکه به دلالت قسمت اخیر ماده 299 قانون آئین دادرسی کیفری دادگاه بخش همان صلاحیت محاکم کیفری دو را دارد و نظر به اینکه رئیس یا دادرس علی البدل این دادگاه به جرائم تعزیری درجه چهار و پایین تر بدون نیاز به کیفرخواست رسیدگی و مبادرت به صدور رای می نماید حالیه نظر به مقررات ماده فوق و مواد311-313 و تبصره یک ماده 314-336-337 قانون آئین دادرسی کیفری در فرضی که متهمی مرتکب جرایم موضوع ماده302 در حوزه دادگاه بخش گردد و به علاوه دارای اتهامات دیگری با مشارکت دیگران باشد که اولا و بالذات در صلاحیت محاکم کیفری دو بخش است آیا جانشین بازپرس در هنگام اظهار عقیده در مورد اتهام درصلاحیت کیفری یک تواما در مورد سایر اتهامات وظیفه اظهارنظر دارد یا باید مستقلا رسیدگی و در همان دادگاه بخش مبادرت به صدور رای نماید.
11
نظریه مشورتی شماره 648-1/168-96 - مورخ 1396/04/27
آیا با توجه به مواد 297 و 303 و337 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با اصلاحات بعدی آیا قاضی دادگاه بخش می تواند جرایم مهم در صلاحیت دادگاه انقلاب اسلامی را به جانشینی بازپرس رسیدگی کند؟
12
نظریه مشورتی شماره 1762-1/168-95 - مورخ 1395/10/11
مطابق ماده 299 قانون آئین دادرسی کیفری در صورت ضرورت به تشخیص رئیس قوه قضائیه حوزه بخش دادگاه عمومی بخش تشکیل می شود این دادگاه به تمامی جرائم در صلاحیت دادگاه کیفری دو رسیدگی می کند و مطابق ماده 337 قانون آئین دادرسی کیفری در جرائم موضوع ماده 302 این قانون رئیس دادگاه بخش به جانشینی از بازپرس و تحت نظارت و تعلیمات دادستان شهرستان مربوطه انجام وظیفه می نماید و مطابق ماده 317 قانون آیین دادرسی کیفری حل اختلاف صلاحیت در امور کیفری مطابق مقررات آیین دادرسی مدنی است و حل اختلاف بین دادسرا ها مطابق قواعد حل اختلاف دادگاه¬هایی است که دادرا در معیت آن قرار دارد. سوال: در صورت اختلاف در صلاحیت بین دادگاه بخش و دادسرای محل در جرائمی که به جانشینی از بازپرس رسیدگی می¬کند و در جرائم غیر از آن یعنی جرائمی که به جانشینی از بازپرس رسیدگی نمی کند مرجع حل اختلاف به تفکیک دادگاه کیفری دو می باشد یا تجدید نظر استان؟
1
نشست های قضایی شماره 1400-8445 - مورخ 1399/07/22
بررسی صلاحیت دادگاه عمومی بخش در رسیدگی به تحقیقات مقدماتی جرایم در صلاحیت دادگاه انقلاب
2
نشست های قضایی شماره 1399-7266 - مورخ 1398/04/19
تکلیف دادرس دادگاه بخش در زمان اعلام گذشت اولیاء دم در پرونده های قتل عمد در حال رسیدگی
3
نشست های قضایی شماره - مورخ 1395/10/26
تکلیف دادرس در رسیدگی به جرائم زنا و آدم ربایی
4
نشست های قضایی شماره 1400-7892 - مورخ 1398/04/13
تکلیف دادگاه کیفری در صورت نقض قرار منع تعقیب توسط تجدیدنظر (کیفری)
5
نشست های قضایی شماره 1398-5725 - مورخ 1397/03/03
مرجع صالح برای اجرای حکم قصاص
6
نشست های قضایی شماره 1399-7653 - مورخ 1398/07/03
دادگاه صالح رسیدگی به اعتراض به قرار
7
نشست های قضایی شماره 1398-5795 - مورخ 1397/07/11
امکان صدور رای توسط قاضی دادگاه انقلاب در دادگاه عمومی بخش بدون صدور کیفرخواست
8
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/05/09
بررسی صلاحیت رسیدگی به جرائم تجاوز به عنف در دادگاه بخش
9
نشست های قضایی شماره 1399-7691 - مورخ 1398/06/27
مرجع صالح در رسیدگی به قرار منع تعقیب صادره از دادرس دادگاه بخش یا دادرس جانشین بازپرس شهرستان در جرائم موضوع ماده 302 قانون آیین دادرسی کیفری
10
نشست های قضایی شماره - مورخ 1394/04/20
قرار بازداشت موقت صادره از دادگاه عمومی بخش
11
نشست های قضایی شماره 1397-5534 - مورخ 1397/05/02
مرجع صالح برای اجرای احکام صادر شده از سوی دادگاه کیفری یک
ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 337 ق آ د ک

ماده 337 ق آ د ک

ماده 337 ق.آ.د.ک

ماده 337 ق.آ.د.ک

ماده 337 قانون آدک

ماده 337 قانون آدک

ماده 337 قانون دادرسی کیفری

ماده 337 قانون دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی کیفری

ماده 337 قانون آ.د.ک

ماده 337 قانون آ.د.ک

ماده 337 دادرسی کیفری

ماده 337 دادرسی کیفری

ماده 337 ق دادرسی کیفری

ماده 337 ق دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 337 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 337 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 337 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ ق آ د ک

ماده ۳۳۷ ق.آ.د.ک

ماده ۳۳۷ قانون آدک

ماده ۳۳۷ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ قانون آ.د.ک

ماده ۳۳۷ دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۳۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۳۷ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۳۷ ق آ د ک ماده ۳۳۷ ق.آ.د.ک ماده ۳۳۷ قانون آدک ماده ۳۳۷ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ قانون آ.د.ک ماده ۳۳۷ دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ ق دادرسی کیفری ماده ۳۳۷ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۳۷ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 337 ق آ د ک

ماده 337 ق.آ.د.ک

ماده 337 قانون آدک

ماده 337 قانون دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی کیفری

ماده 337 قانون آ.د.ک

ماده 337 دادرسی کیفری

ماده 337 ق دادرسی کیفری

ماده 337 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 337 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 337 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 337 ق آ د ک ماده 337 ق.آ.د.ک ماده 337 قانون آدک ماده 337 قانون دادرسی کیفری ماده 337 آیین دادرسی کیفری ماده 337 قانون آ.د.ک ماده 337 دادرسی کیفری ماده 337 ق دادرسی کیفری ماده 337 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 337 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM