رای قضایی شماره 9309970222000523

رای قضایی شماره 9309970222000523

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9309970222000523


شماره دادنامه قطعی:
9309970222000523

تاریخ دادنامه قطعی:
1393/04/31

گروه رای:
کیفری

نوع مرجع:
دادگاه تجدیدنظر استان

عنوان رای:
مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیامک توهین آمیز و تهدید

پیام رای:
توهین و تهدید از طریق مزاحمت تلفنی مصداق تعدد مادی است.

رای دادگاه بدوی
در خصوص اتهام آقای م.و. آزاد با قبولی کفالت دایر بر مزاحمت تلفنی از طریق ارسال پیام های کوتاه توهین و تهدیدآمیز؛ با عنایت به شکایت بی شایبه آقای ی.پ. فرزند ح. و صورت جلسه پیام های کوتاه غیراخلاقی موجود تحقیقات انجام شده و کیفرخواست 3231 مورخ 29/08/92 صادره از دادسرای عمومی و انقلاب ری و اقرار صریح و کاشف از واقع متهم نزد دادگاه همراه با اظهار ندامت و اصرار گذشت از شاکی و سایر اماره و قرینه های منعکسه بزه های منتسبه محرز است فلذا با استناد به مواد 669 641 608 قانون مجازات اسلامی 1375 و تبصره چهار ماده 134 قانون مجازات اسلامی 1392 پیش گفته را بابت مزاحمت تلفنی آزاردهنده به نود و یک روز حبس تعزیری و بابت تهدید به قتل و ضررهای نفسی به تحمل چهل ضربه شلاق تعزیری و به جهت توهین و فحاشی به پرداخت جزای نقدی مبلغ پانصد هزار ریال در حق صندوق دولت محکوم می نماید. رای صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه محترم تجدیدنظر استان تهران می باشد.
رییس شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی ری ـ ابراهیمیان

رای دادگاه تجدیدنظر استان
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.و. نسبت به دادنامه شماره 9309970251500087 مورخ 06/02/93 صادره از شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی شهرری که به موجب آن نامبرده به اتهام مزاحمت تلفنی و تهدید و توهین موضوع شکایت آقای ی.پ. به تحمل 91 روز حبس بابت مزاحمت و 40 ضربه شلاق بابت تهدید و پانصد هزار ریال جزای نقدی بابت توهین محکوم گردیده است؛ با توجه به محتویات پرونده و مفاد لایحه تجدیدنظرخواهی نظر به این که بزه منتسبه حسب اوراق و مندرجات پرونده و دلایل منعکس در رای محرز بوده و ایراد و اعتراض موجه و موثری که موجبات نقض و بی اعتباری دادنامه معترض عنه را ایجاب نماید ابراز و اقامه نشده و از حیث رعایت تشریفات قانونی و مبانی استنباط و توجه به مستندات فاقد اشکال می باشد النهایه توجها به شرایط خاص تجدیدنظرخواه به استناد تبصره 2 ماده 22 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب مجازات حبس را به پرداخت هشت میلیون ریال جزای نقدی تبدیل و تخفیف داده و رای تجدیدنظرخواسته با تخفیف یاد شده تایید می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه 20 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
خاتوندهی ـ صوفی

قاضی:
حسین خاتوندهی , محمدنقی صوفی , ابراهیمیان

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 669 ـ قطع و از بین بردن هریک از دو پستان زن موجب نصف دیه کامل زن و از بین بردن مقداری از آن به همان نسبت موجب دیه است و اگر همراه با از بین رفتن تمام یا بخشی از پستان مقداری از پوست یا گوشت اطراف آن هم از بین برود یا موجب جنایت دیگری گردد علاوه بر دیه پستان دیه یا ارش جنایت مزبور نیز باید پرداخت شود.

مشاهده ماده 669 قانون مجازات اسلامی

ماده 641 ـ دیه هریک از انگشتان اصلی دست یک دهم دیه کامل است.

مشاهده ماده 641 قانون مجازات اسلامی

ماده 608 ـ جنایتی که باعث جمع شدن یک یا دو لب و یا قسمتی از آن گردد موجب ارش است خواه موجب نمایان شدن دندان ها بشود خواه نشود.

مشاهده ماده 608 قانون مجازات اسلامی

ماده 134 ـ در جرایم موجب تعزیر هرگاه جرایم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرایم حداکثر مجازات مقرر را حکم می کند و هرگاه جرایم ارتکابی بیش از سه جرم باشد مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند تعیین می نماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیرقابل اجراء شود مجازات اشد بعدی اجراء می گردد. در هر مورد که مجازات فاقد حداقل و حداکثر باشد اگر جرایم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد تا یک چهارم و اگر جرایم ارتکابی بیش از سه جرم باشد تا نصف مجازات مقرر قانونی به اصل آن اضافه می گردد. تبصره 1 ـ در صورتیکه از رفتار مجرمانه واحد نتایج مجرمانه متعدد حاصل شود طبق مقررات فوق عمل می شود. تبصره 2 ـ در صورتی که مجموع جرایم ارتکابی در قانون عنوان مجرمانه خاصی داشته باشد مقررات تعدد جرم اعمال نمی شود و مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم می گردد. تبصره 3 ـ در تعدد جرم در صورت وجود جهات تخفیف دادگاه می تواند مجازات مرتکب را تا میانگین حداقل و حداکثر و چنانچه مجازات فاقد حداقل و حداکثر باشد تا نصف آن تقلیل دهد. تبصره 4 ـ مقررات تعدد جرم در مورد جرایم تعزیری درجه های هفت و هشت اجراء نمی شود. این مجازات ها با هم و نیز با مجازات های تعزیری درجه یک تا شش جمع می گردد.

مشاهده ماده 134 قانون مجازات اسلامی

ماده 22 – (طبق ماده 570 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 در رابطه با امور کیفری نسخ شده است) رسیدگی دادگاه تجدیدنظر استان به درخواست تجدیدنظر از احکام قابل تجدیدنظر دادگاههای عمومی جزائی و انقلاب وفق مقررات قانونی آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب 28/6/1378 کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با حضور دادستان یا یکی از دادیاران یا معاونان وی به عمل می آید و در مورد آراء حقوقی وفق قانون آئین دادرسی مربوط خواهد بود. تبصره 1 – اگر در دادگاه تجدیدنظر متهم بی گناه شناخته شود حکم بدوی فسخ و متهم تبرئه می گردد هر چند که درخواست تجدیدنظر نکرده باشد و در این صورت اگر متهم در زندان باشد فورا آزاد می شود. تبصره 2 – هرگاه دادگاه تجدیدنظر پس از رسیدگی محکوم علیه را مستحق تخفیف مجازات بداند ضمن تایید حکم بدوی مستدلا می تواند مجازات او را تخفیف دهد هرچند که محکوم علیه تقاضای تجدیدنظر نکرده باشد. تبصره 3 – در امور کیفری موضوع مجازاتهای تعزیری یا بازدارنده مرجع تجدیدنظر نمی تواند مجازات مقرر در حکم بدوی را تشدید کند مگر اینکه دادستان یا شاکی خصوصی درخواست تجدیدنظر کرده باشد. تبصره 4 – اگر حکم تجدیدنظر خواسته از نظر محاسبه محکوم به یا خسارات یا تعیین مشخصات طرفهای دعوا یا تعیین نوع و میزان مجازات و تطبیق عمل با قانون متضمن اشتباهی باشد که به اساس حکم لطمه ای وارد نسازد مرجع تجدیدنظر با اصلاح حکم آن را تایید می نماید و تذکر لازم را به دادگاه بدوی خواهد داد.

مشاهده ماده 22 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM