ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 335 ق آ د ک

ماده 335 ق.آ.د.ک

ماده 335 قانون آدک

ماده 335 قانون دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی کیفری

ماده 335 قانون آ.د.ک

ماده 335 دادرسی کیفری

ماده 335 ق دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 335 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 335 ق آ د ک ماده 335 ق.آ.د.ک ماده 335 قانون آدک ماده 335 قانون دادرسی کیفری ماده 335 آیین دادرسی کیفری ماده 335 قانون آ.د.ک ماده 335 دادرسی کیفری ماده 335 ق دادرسی کیفری ماده 335 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 335 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ ق آ د ک

ماده ۳۳۵ ق.آ.د.ک

ماده ۳۳۵ قانون آدک

ماده ۳۳۵ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ قانون آ.د.ک

ماده ۳۳۵ دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۳۵ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۳۵ ق آ د ک ماده ۳۳۵ ق.آ.د.ک ماده ۳۳۵ قانون آدک ماده ۳۳۵ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ قانون آ.د.ک ماده ۳۳۵ دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ ق دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۳۵ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 335 ـ دادگاههای کیفری در موارد زیر شروع به رسیدگی می کنند:

ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 335

ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 335
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 335 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۳۳۵

ماده 335 ـ دادگاههای کیفری در موارد زیر شروع به رسیدگی می کنند:

الف ـ کیفرخواست دادستان
ب ـ قرار جلب به دادرسی توسط دادگاه
پ ـ ادعای شفاهی دادستان در دادگاه

ماده 334 ـ هرگاه شخصی که باید سوگند یاد کند به دلیل عذر موجه نتواند در دادگاه حاضر شود قاضی می تواند وقت دیگری برای سوگند معین کند یا خود نزد وی حاضر شود و در آن محل سوگند را استماع کند و یا استماع آن را به قاضی دیگری نیابت دهد.

نمایش ماده

ماده 336 ـ در دادگاه بخش رئیس یا دادرس علی‏البدل در جرایم موضوع صلاحیت این دادگاه راسا رسیدگی و رای صادر می کند. در این دادگاه وظیفه دادستان از حیث تجدید نظر‏خواهی از آراء بر عهده رئیس دادگاه است و در مورد آرائی که توسط وی صادر می شود بر عهده دادرس علی البدل است.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-543 - مورخ 1395/03/16
به استناد ماده 335 قانون آئین دادرسی کیفری دادگاه های کیفری (دادگاه کیفری 2) در موارد زیر شروع به رسیدگی می کنند: الف) کیفرخواست دادستان ب) قرار جلب به دادرسی توسط دادگاه ج) ادعای شفاهی دادستان در دادگاه به استناد بند الف ماده359 همین قانون ترتیب رسیدگی با قرائت کیفرخواست توسط منشی دادگاه یا استماع عقیده دادستان یا نماینده وی در مواردی که طبق قانون پرونده با بیان ادعای شفاهی در دادگاه مطرح شده است به عمل می آید قانونگذار در این بند از نحوه رسیدگی راجع به بند ب ماده 335 قانون مرقوم یعنی زمانی که دادگاه جلب متهم به دادرسی داده اشاره ایی نکرده است آیا نظر مقنن بر این نظر نبوده که در قرار جلب به دادرسی نیز برای متهم از سوی دادستان کیفرخواست صادر می شود؟ در صورت منفی بودن پاسخ نحوه رسیدگی در این قسمت چگونه است.
2
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-885 - مورخ 1395/09/23
بدوا مامورین از داخل نیسان متعلق به شخص الف 100 گرم تریاک کشف می کنند ایشان در منزل شخص ب مهمان بود از داخل کابینت منزل این شخص حدود 100 گرم شیشه کشف می شود مهمان دستگیر ولی میزبان شخص ب فرار می کند و تاکنون هم دستگیر نمی شود برای مشارالیه قرار منع تعقیب و برای مهمان شخص الف قرار مجرمیت صادر شد دادگاه در رسیدگی منع تعقیب را بدون اعتراض دادستان نقض و قرار جلب به دادرسی را صادر می¬کند و شخص الف را برائت می دهد پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارسال شد. 1-آیا در کیفیت حاضر قرار جلب به دادرسی صحیح صادر شد؟ 2-دادسرا چه وظیفه ای دارد؟ دادگاه باید چه کار کند؟
3
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-973 - مورخ 1395/03/30
1-دادستان با توجه به کشف دلایل جدید طبق ماده 278 از قانون آیین دادرسی کیفری رسیدگی مجدد به پرونده را به بازپرس صادرکننده قرار منع تعقب ارجاع می دهد آیا بازپرس می تواند به استناد بند ت ماده 421 از ق. آ. د. ک قرار امتناع از رسیدگی صادر نماید؟ با توجه به ماده 276 از قانون آیین دادرسی کیفری در صورت نقض قرار منع تعقیب و متواری بودن متهم چه اقدام قانونی متصور است؟
4
نظریه مشورتی شماره 59-812-432 - مورخ 1395/03/24
5
نظریه مشورتی شماره 1400-168-1423 ک - مورخ 1400/11/17
سوال اول- در حوزه قضایی «الف» پرونده در دادسرا مورد رسیدگی و تحقیقات مقدماتی قرار گرفته و با صدور قرار جلب به دادرسی به محاکم کیفری آن حوزه ارسال شده است؛ اما دادگاه کیفری با عقیده به این که ارکان و عناصر بزه در حوزه قضایی دیگری واقع شده است پرونده را با صدور قرار عدم صلاحیت به آن حوزه قضایی ارسال کرده است؛ دادگاه کیفری دو شهرستان «ب» با این عقیده که صرفا به پرونده هایی رسیدگی می کند که از دادسرای شهرستان «ب» و با کیفرخواست واصل شده باشد و با توجه به این که دادستان شهرستان «ب» می بایست از کیفرخواست دفاع کند پرونده را به دادسرای شهرستان «ب» ارسال کرده تا کیفرخواست صادر کند؛خواهشمند است به پرسش های زیر پاسخ دهید: 1- هنگامی که پرونده از دادگاه کیفری دو شهرستان «الف» به صلاحیت دادگاه کیفری دو شهرستان «ب» با صدور قرار عدم صلاحیت ارسال می شود آیا دادگاه کیفری دو شهرستان «ب» می تواند با استدلال مزبور پرونده را برای صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادسرای در معیت ارسال کند؟ 2- در صورت مثبت بودن پاسخ چنانچه بازپرس یا دادیار دادسرای مزبور عقیده بر صدور قرار منع تعقیب به لحاظ فقدان یا عدم کفایت ادله داشته باشد آیا می تواند مبادرت به صدور این قرار نماید؟ سوال دوم- پرونده در دادسرای شهرستان «الف» مورد رسیدگی قرار گرفته و با صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادگاه کیفری دو ارسال می شود؛ این دادگاه از رئیس حوزه قضایی اعمال مواد 418 و 419 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و احاله پرونده را درخواست می کند و پرونده حسب مورد به دیوان عالی کشور یا محاکم تجدید نظر ارسال می شود؛ چنانچه مراجع مزبور با احاله پرونده به حوزه قضایی شهرستان «ب» موافقت کنند: 1- پرونده باید به کدام مرجع (دادسرای شهرستان «ب» و یا محاکم کیفری دو شهرستان «ب») ارسال شود؟ 2- چنانچه پرونده به محاکم کیفری دو شهرستان «ب» ارسال شود آیا قاضی دادگاه می تواند با این استدلال که دادستان باید از کیفرخواست دفاع کند و از آن جا که کیفرخواست از سوی دادستان شهرستان «ب» صادر نشده است پرونده را به دادسرا ارسال کند؟ 3- چنانچه دادگاه کیفری دو شهرستان «ب» قائل به این باشد که می تواند با همان کیفرخواست صادره از شهرستان «الف» به پرونده رسیدگی کند آیا دادستان شهرستان «ب» موظف است از کیفرخواستی که خود صادر نکرده است دفاع کند؟ 4- چنانچه قائل به این باشیم که پرونده جهت صدور کیفرخواست باید به دادسرای شهرستان «ب» ارسال شود آیا بازپرس یا دادیار می توانند به قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادره توجه نکرده و برای مثال به لحاظ عدم کفایت ادله قرار منع تعقیب صادر کنند؟
6
نظریه مشورتی شماره 1400-168-259 ک - مورخ 1400/05/11
با توجه به ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری که مقرر داشته دادگاه های کیفری (اطلاق در ذکر دادگاه) در موارد زیر شروع به رسیدگی می کند و یکی از موارد مطابق با بند «ب» آن قرار جلب به دادرسی صادره توسط دادگاه است؛ از طرفی ماده 382 قانون مورد بحث مقرر داشته دادگاه کیفری یک فقط در صورت صدور کیفرخواست و در حدود آن مبادرت به رسیدگی و صدور رای می نماید و نیز در ماده 405 آن تصریح شده است که سایر ترتیبات رسیدگی در دادگاه کیفری یک همان است که برای سایر دادگاه های کیفری مقرر گردیده است: اولا آیا ماده 382 ماده 335 را تخصیص زده است یا این مواد قابل جمع و تفکیک هستند؟ به عنوان مثال در صورتی که در جرایم موضوع مواد 303 و 302 قانون آیین دادرسی کیفری پس از تحقیقات مقدماتی از بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب نسبت به اتهام متهم قرار نهایی منع تعقیب صادرشود در صورتی که پس از اعتراض شاکی و نقض قرار منع تعقیب وفق مواد 274 و 276 قانون اخیرالذکر از سوی دادگاه کیفری یک قرار جلب به دادرسی صادر شود آیا پس از اجرای تکلیف مقرر در قسمت اخیر ماده 276 این قانون دادستان باید کیفرخواست صادر کند به عبارتی پس از صدور قرار جلب به دادرسی دادگاه تفهیم اتهام و اخذ آخرین دفاع از سوی بازپرس آیا دادستان مکلف به صدور کیفرخواست است؟ در صورتی که از این حیث تکلیف نباشد آیا دادگاه کیفری یک می تواند دادستان را مکلف به صدور کیفرخواست کند؟ به طور کلی پس از این که دادگاه کیفری یک قرار جلب به دادرسی صادر کرد و بعد از اجرای تکلیف مقرر در قسمت اخیر ماده 276 و تفهیم اتهام و اخذ آخرین دفاع از متهم توسط بازپرس آیا دادگاه می تواند با اتکا به قرار جلب به دادرسی وارد رسیدگی شده و رای صادر کند؟
7
نظریه مشورتی شماره 98-168-118 ک - مورخ 1398/10/03
چنانچه دادگاه کیفری در حین رسیدگی متوجه شود اتهام مندرج در کیفرخواست به متهم جدیدی انتساب داردکه در پرونده ذکری از ایشان نشده است آیا بافرض صدور حکم بر برائت متهم مذکور در کیفرخواست دادگاه مذکور تکلیفی به اعلام جرم و یا بزه انتسابی به متهم جدید به دادسرا جهت رسیدگی را دارد یا خیر؟ یا آنکه صرفا در محدوده کیفرخواست مجاز به رسیدگی می باشد و نسبت به متهم جدید به اتهام مندرج در کیفرخواست تکلیفی به اعلام مراتب به داستان ندارد؟ چنانچه دادگاه کیفری دو متوجه گردد که دادسرای صادر کننده کیفرخواست اساسا فاقد صلاحیت محلی می باشد و رسیدگی به بزه انتسابی در صلاحیت دادسرای محل دیگری می باشد آیا باید به شایستگی دادسرای مجل وقوع جرم قرار عدم صلاحیت صادر کند یا آنکه با توجه به صدور کیفرخواست از طرف دادسرای غیر صالح پرونده را باید با صدور قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادگاه کیفری در محل وقوع جرم ارسال کند تا دادگاه مذکور در صورت تشخیص پرونده را به دادسرای متبوع خود جهت تحقیقات مقدماتی ارسال کند به عبارت بهتر آیا صدور قرار عدم صلاحیت از دادگاه کیفری 2 به صلاحیت دادسرای محل وقوع جرم که در معیت آن دادگاه نمی باشد صحیح و دارای وجاهت قانونی می باشد یا خیر؟
8
نظریه مشورتی شماره 98-168-833 ک - مورخ 1398/06/26
احتراما با توجه به اینکه بر اساس ماده 22 قانون آیین دادرسی کیفری در حوزه قضایی هر شهرستان و در صلاحیت دادگاه های آن حوزه دادسرای عمومی و انقلاب تشکیل می شود حال چنان چه پرونده ای با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری همان حوزه قضایی ارسال گردد و دادگاه مزبور در راستای بند الف ماده 340 آیین دادرسی کیفری خود را صالح به رسیدگی نداند و قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادگاه کیفری حوزه قضایی دیگر صادر کند سوال آن است که اولا دادگاه کیفری دو حوزه قضایی اخیر که قرار عدم صلاحیت به شایستگی آن دادگاه صادر شده است باید پرونده را به منظور انجام مجدد تحقیقات مقدماتی و صدور کیفرخواست مجدد احتمالی به دادسرای حوزه قضایی خود ارسال کند یا خیر؟ ثانیا چنان چه پاسخ منفی باشد و از طرفی پرونده دارای نقص تحقیقات باشد دادگاه مزبور انجام تحقیقات را به کدام دادسرا محول می نماید؟ (دادسرای حوزه قضایی متبوع یا دادسرای صادر کننده کیفرخواست) خواهشمند است دستور فرمایید با طرح موضوع در کمیسیون های تخصصی مربوطه نظریه آن کمیسیون جهت ارشاد و بهره برداری به این حوزه قضایی اعلام وارسال گردد.
9
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-379 - مورخ 1398/03/30
10
نظریه مشورتی شماره 97-168-3243 - مورخ 1398/01/27
11
نظریه مشورتی شماره 96-168-2133 - مورخ 1396/12/06
دادسرای شهرستان الف با پذیرش صلاحیت خود راجع به پرونده ای کیفر خواست صادر می نماید و پرونده را به دادگاه ارسال می کند دادگاه در اثنای بررسی پرونده به این نتیجه می رسد که رسیدگی به این پرونده در صلاحیت این حوزه قضایی نیست بلکه در صلاحیت حوزه قضایی شهرستان ب است لذا پرونده را با صدور قرار عدم صلاحیت به دادگاه شهرستان ب ارسال می نماید دادگاه شهرستان ب صلاحیت خویش را می پذیرد در این حالت آیا این دادگاه میتواند به کیفرخواست اصداری از دادسرای شهرستان الف رسیدگی و بر مبنای آن حکم محکومیت صادر نماید یا هر دادگاهی صرفا به کیفرخواست اصداری از دادسرای حوزه قضایی اش می تواند رسیدگی نماید به همین علت پرونده را جهت صدور کیفرخواست به دادسرای حوزه قضایی اش ارسال نماید چنانچه اقدام دوم صحیح باشد و دادسرای شهرستان ب اصلا با توجه به محتویات پرونده عقیده را به صدور جلب به دادرسی و کیفرخواست نداشته باشد تکلیف چیست.
12
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-588 - مورخ 1395/09/23
13
نظریه مشورتی شماره 95-168/1-631 - مورخ 1395/06/10
14
نظریه مشورتی شماره 631-1/168-95 - مورخ 1395/06/10
1-بر اساس ماده310 قانون آئین دادرسی کیفری چنانچه شخصی مرتکب چند جرم درحوزه های قضایی مختلف شود رسیدگی در دادگاهی صورت می¬گیرد که مهمترین جرم درحوزه آن واقع شده است اولا آیا ملاک مهمترین جرم از حیث درجه جرم است یا خیر؟ ثانیا چنانچه جرم تعزیری همراه جرایم غیر تعزیری از جمله جرایم مستوجب دیه یا حد یا قصاص باشد فرضا در یک حوزه مرتکب کلاهبرداری شده درحوزه دیگرمرتکب شرب خمر یا ضرب وجرح عمدی ملاک تشخیص جرم مهمتر در این مورد به چه نحو است؟ ثالثا چنانچه مرتکب جرم مستوجب حدود دیه در دو حوزه شده باشد در این خصوص جرم مهمتر به چه نحو قابل تشخیص است. 2-چنانچه در یک دادسرا قرار جلب دادرسی و کیفرخواست صادر لکن دادگاه آن حوزه عقیده بر عدم صلاحیت محلی داشته باشد آیا دادگاه واجد صلاحیت درحوزه قضایی دیگر با کیفرخواست صادره ازدادسرای فاقد صلاحیت می¬تواند به پرونده رسیدگی کند یا باید پرونده را جهت رسیدگی مجدد عندالزوم صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادسرای در معیت دادگاه صالح ارسال نماید.
15
نظریه مشورتی شماره 59-861/1-272 - مورخ 1395/03/04
1
نشست های قضایی شماره 1400-7890 - مورخ 1398/08/19
تعقیب مجدد پرونده در صورت ادعای لوث از سوی شاکی
2
نشست های قضایی شماره 1399-7555 - مورخ 1398/10/11
اظهار نظر دادگاه راجع به قرار عدم صلاحیت دادسرا بدون اعلام اعتراض نسبت به آن
3
نشست های قضایی شماره 1398-6300 - مورخ 1397/08/29
عدم اظهارنظر مقام قضایی در روند اعتراض به قرار اناطه در امور کیفری
4
نشست های قضایی شماره 1397-3375 - مورخ 1397/04/28
حدود استقلال بازپرس
5
نشست های قضایی شماره 1400-8492 - مورخ 1399/06/27
تبعیت یا عدم تبعیت دادسرا از دادگاه کیفری دو زمانی که به جانشینی از دادگاه کیفری یک اقدام می نماید
6
نشست های قضایی شماره 1398-5797 - مورخ 1397/02/06
اخذ تامین پس از نقض قرار منع تعقیب
7
نشست های قضایی شماره 1397-4606 - مورخ 1396/05/12
مطالبه دیه با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی
8
نشست های قضایی شماره 1398-5722 - مورخ 1397/06/12
دیه صدمات بدنی غیرعمد منتهی به فوت غیر مقصر با وصف متواری شدن راننده مقصر
9
نشست های قضایی شماره 1397-5404 - مورخ 1397/04/11
اختلاف در صلاحیت در مرحله رسیدگی در دادگاه کیفری
10
نشست های قضایی شماره 1398-5826 - مورخ 1395/10/09
قرار اناطه
11
نشست های قضایی شماره - مورخ 1396/09/21
اثر کیفرخواست صادره از دادسرای غیر صالح
12
نشست های قضایی شماره 1397-2970 - مورخ 1396/05/19
مخالفت دادستان با قرار جلب به دادرسی صادره توسط بازپرس
13
نشست های قضایی شماره - مورخ 1396/11/26
تکلیف دادسرا در موارد لوث و اجرای قسامه در پرونده های با موضوع ایراد ضرب و جرح ساده
14
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/02/20
مسئول پرداخت دیه درصورت فوت راننده مقصر حادثه
15
نشست های قضایی شماره 1400-8314 - مورخ 1398/11/28
اتخاذ تصمیم مناسب در خصوص سلاح مکشوفه در صورت صدور قرار موقوفی تعقیب
16
نشست های قضایی شماره 1398-5813 - مورخ 1397/02/20
دادگاه صالح درصورت نقض قرار در دادگاه تجدیدنظر
17
نشست های قضایی شماره - مورخ 1394/11/01
پرداخت دیه از بیت المال
ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 335 ق آ د ک

ماده 335 ق آ د ک

ماده 335 ق.آ.د.ک

ماده 335 ق.آ.د.ک

ماده 335 قانون آدک

ماده 335 قانون آدک

ماده 335 قانون دادرسی کیفری

ماده 335 قانون دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی کیفری

ماده 335 قانون آ.د.ک

ماده 335 قانون آ.د.ک

ماده 335 دادرسی کیفری

ماده 335 دادرسی کیفری

ماده 335 ق دادرسی کیفری

ماده 335 ق دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 335 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 335 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 335 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ ق آ د ک

ماده ۳۳۵ ق.آ.د.ک

ماده ۳۳۵ قانون آدک

ماده ۳۳۵ قانون دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ آیین دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ قانون آ.د.ک

ماده ۳۳۵ دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ ق دادرسی کیفری

ماده ۳۳۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۳۳۵ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۳۳۵ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۳۳۵ ق آ د ک ماده ۳۳۵ ق.آ.د.ک ماده ۳۳۵ قانون آدک ماده ۳۳۵ قانون دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ آیین دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ قانون آ.د.ک ماده ۳۳۵ دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ ق دادرسی کیفری ماده ۳۳۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۳۳۵ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 335 ق آ د ک

ماده 335 ق.آ.د.ک

ماده 335 قانون آدک

ماده 335 قانون دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی کیفری

ماده 335 قانون آ.د.ک

ماده 335 دادرسی کیفری

ماده 335 ق دادرسی کیفری

ماده 335 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 335 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 335 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 335 ق آ د ک ماده 335 ق.آ.د.ک ماده 335 قانون آدک ماده 335 قانون دادرسی کیفری ماده 335 آیین دادرسی کیفری ماده 335 قانون آ.د.ک ماده 335 دادرسی کیفری ماده 335 ق دادرسی کیفری ماده 335 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 335 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM