ق ا ا م

ق.ا.ا.م

قانون اجرا

قانون اجرای احکام

قانون ا.ا.م

اجرای احکام

اجرای احکام مدنی

ا.ا.م

ماده 81 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۱ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 81 ـ شخص حافظ می تواند اجرت بخواهد و هر گاه در میزان اجرت تراضی نشود مدیر اجراء با توجه به کمیت و کیفیت مال و مدت حفاظت میزان آن را تعیین می نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 82 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۲ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 82 ـ اجرت حافظ را اگر محکوم علیه تادیه نکند محکوم له می پردازد و از حاصل فروش اشیاء توقیف شده استیفاء می نماید. در صورت مطالبه اجرت از طرف حافظ و عدم تادیه آن مدیر اجرا به محکوم له اخطار می کند که ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اخطار اجرت حافظ را بپردازد.

مشاهده متن ماده

ماده 83 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۳ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 83 ـ حافظ نسبت به اموال توقیف شده امین است و حق ندارد اموال توقیف شده را مورد استفاده قرار داده یا به کسی بدهد و به طور کلی هر گاه حافظ مرتکب تعدی یا تفریط گردد مسئول پرداخت خسارت وارده بوده و حق مطالبه اجرت هم نخواهد داشت.

مشاهده متن ماده

ماده 84 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۴ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 84 ـ هر گاه اموال توقیف شده منافعی داشته باشد حافظ باید حساب آن را بدهد.

مشاهده متن ماده

ماده 85 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۵ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 85 ـ در صورتی که حافظ از تسلیم اموال توقیف شده امتناع کند از تاریخ امتناع ضامن محسوب است و دادورز ( مامور اجرا) معادل ارزش مال توقیف شده را از اموال حافظ استیفاء می نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 86 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۶ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 86 ـ هر گاه حافظ نخواهد یا نتواند اموال توقیف شده را نگاهداری کند و یا اوضاع و احوال تغییر او را ایجاب نماید دادورز ( مامور اجرا) پس از تصویب دادگاه حافظ دیگری معین خواهد کرد.

مشاهده متن ماده

ماده 87 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۷ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 87 ـ هر گاه مال متعلق به محکوم علیه نزد شخص ثالث اعم از حقوقی یا حقیقی باشد یا مورد درخواست توقیف طلبی باشد که محکوم علیه از شخص ثالث دارد اخطاری در باب توقیف مال یا طلب و میزان آن به پیوست رونوشت اجراییه به شخص ثالث ابلاغ و رسید دریافت می شود و مراتب فورا به محکوم علیه نیز...

مشاهده متن ماده

ماده 88 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۸ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 88 ـ شخص ثالث پس از ابلاغ اخطار توقیف نباید مال یا طلب توقیف شده را به محکوم علیه بدهد و مکلف است طبق دستور مدیر اجرا عمل نماید در صورت تخلف مسئول جبران خسارت وارده به محکوم له خواهد بود.

مشاهده متن ماده

ماده 89 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۸۹ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 89 ـ هر گاه مالی که نزد شخص ثالث توقیف شده عین معین یا وجه نقد یا طلب حال باشد شخص ثالث باید در صورت مطالبه آن را به دادورز ( مامور اجرا) بدهد و رسید دریافت دارد این رسید به منزله سند تادیه وجه یا دین یا تحویل عین معین از طرف شخص ثالث به محکوم علیه خواهد بود

مشاهده متن ماده

ماده 90 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۰ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 90 ـ در موردی که شخص ثالث دین خود را به اقساط یا اجور و عوائدی را به تدریج به محکوم علیه می پردازد و محکوم له تقاضای استیفاء محکوم به را از آن بنماید دادورز ( مامور اجرا) به شخص ثالث اخطار می کند که اقساط یا عوائد و اجور مقرر را به قسمت اجرا تسلیم نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 91 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۱ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 91 ـ هر گاه شخص ثالث منکر وجود تمام یا قسمتی از مال یا طلب یا اجور و عواید محکوم علیه نزد خود باشد باید ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اخطاریه مراتب را به قسمت اجرا اطلاع دهد.

مشاهده متن ماده

ماده 92 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۲ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 92 ـ هر گاه شخص ثالث به تکلیف مقرر در ماده قبل عمل نکند و یا بر خلاف واقع منکر وجود تمام یا قسمتی از مال یا طلب یا اجور و عوائد محکوم علیه نزد خود گردد و یا اطلاعاتی که داده موافق با واقع نباشد و موجب خسارت شود محکوم له می تواند برای جبران خسارت به دادگاه صلاحیتدار مراجعه...

مشاهده متن ماده

ماده 93 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۳ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 93 ـ اگر شخص ثالث از تسلیم عین مال توقیف شده امتناع نماید و دادورز ( مامور اجرا) به آن مال دسترسی پیدا نکند معادل قیمت آن از دارایی او برای استیفاء محکوم به توقیف خواهد شد. در صورتی که شخص ثالث مدعی باشد که مال قبل از مطالبه قسمت اجرا بدون تعدی و تفریط او از بین رفته می...

مشاهده متن ماده

ماده 94 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۴ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 94 ـ هر گاه شخص ثالث از تادیه وجه نقد یا طلب حال که نزد او توقیف شده امتناع نماید به میزان وجه مزبور از دارایی او توقیف خواهد شد.

مشاهده متن ماده

ماده 95 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۵ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 95 ـ شخص ثالثی که مال محکوم علیه نزد او توقیف شده می تواند مال مزبور را هر وقت بخواهد به قسمت اجرا تسلیم کند و قسمت اجرا باید آن را قبول نماید.

مشاهده متن ماده

ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۶ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 96 ـ از حقوق و مزایای کارکنان سازمانها و موسسات دولتی یا وابسته به دولت و شرکتهای دولتی و شهرداری ها و بانکها و شرکتها و بنگاههای خصوصی و نظائر آن در صورتی که داری زن یا فرزند باشند ربع و الا ثلث توقیف می شود. تبصره 1 ـ توقیف و کسر یک چهارم حقوق بازنشستگی یا وظیفه افراد...

مشاهده متن ماده

ماده 97 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۷ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 97 ـ در مورد ماده فوق مدیر اجرا مراتب را به سازمان مربوط ابلاغ می نماید و رییس یا مدیر سازمان مکلف است از حقوق و مزایای محکوم علیه کسر نموده و به قسمت اجرا بفرستد.

مشاهده متن ماده

ماده 98 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۸ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 98 ـ توقیف حقوق و مزایای استخدامی مانع از این نیست که اگر مالی از محکوم علیه معرفی شود برای استیفای محکوم به توقیف گردد ولی اگر مال معرفی شده برای استیفای محکوم به کافی باشد توقیف حقوق و مزایای استخدامی محکوم علیه موقوف می شود.

مشاهده متن ماده

ماده 99 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۹۹ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 99 ـ قسمت اجرا توقیف مال غیرمنقول را با ذکر شماره پلاک و مشخصات ملک به طرفین و اداره ثبت محل اعلام می کند.

مشاهده متن ماده

ماده 100 قانون اجرای احکام مدنی

ماده ۱۰۰ قانون اجرای احکام مدنی

ماده 100 ـ اداره ثبت پس از اعلام توقیف در صورتی که ملک به نام محکوم علیه ثبت شده باشد مراتب را در دفتر املاک و اگر ملک در جریان ثبت باشد در دفتر ملک بازداشتی و پرونده ثبتی قید نموده به قسمت اجرا اطلاع می دهد و اگر ملک به نام محکوم علیه نباشد فورا به قسمت اجرا اعلام می دارد.

مشاهده متن ماده

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM