ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 455 ق آ د ک

ماده 455 ق.آ.د.ک

ماده 455 قانون آدک

ماده 455 قانون دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی کیفری

ماده 455 قانون آ.د.ک

ماده 455 دادرسی کیفری

ماده 455 ق دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 455 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 455 ق آ د ک ماده 455 ق.آ.د.ک ماده 455 قانون آدک ماده 455 قانون دادرسی کیفری ماده 455 آیین دادرسی کیفری ماده 455 قانون آ.د.ک ماده 455 دادرسی کیفری ماده 455 ق دادرسی کیفری ماده 455 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 455 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ ق آ د ک

ماده ۴۵۵ ق.آ.د.ک

ماده ۴۵۵ قانون آدک

ماده ۴۵۵ قانون دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ قانون آ.د.ک

ماده ۴۵۵ دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ ق دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۴۵۵ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۴۵۵ ق آ د ک ماده ۴۵۵ ق.آ.د.ک ماده ۴۵۵ قانون آدک ماده ۴۵۵ قانون دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ آیین دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ قانون آ.د.ک ماده ۴۵۵ دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ ق دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۴۵۵ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 455 ـ دادگاه تجدید نظر استان پس از تشکیل جلسه رسیدگی و اعلام ختم دادرسی به شرح زیر اتخاذ تصمیم می کند:

ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ممشاهده ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392/12/04

قانون آیین دادرسی کیفری / ماده 455

ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴

متن ماده 455
قانون آیین دادرسی کیفری

مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری

    متن کامل 455 ماده

    مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
متن ماده ۴۵۵

ماده 455 ـ دادگاه تجدید نظر استان پس از تشکیل جلسه رسیدگی و اعلام ختم دادرسی به شرح زیر اتخاذ تصمیم می کند:

الف ـ هرگاه رای مورد تجدید نظرخواهی مطابق ادله موجود در پرونده و طبق قانون صادر شده باشد رای را تایید و پرونده را به دادگاه صادرکننده رای اعاده می کند.
ب ـ هرگاه متهم به جهات قانونی قابل تعقیب نباشد یا دادگاه تجدید نظر استان به هر دلیل برائت متهم را احراز کند رای تجدید نظرخواسته را نقض و رای مقتضی صادر می کند هرچند محکوم علیه درخواست تجدید نظر نکرده باشد و چنانچه محکوم علیه زندانی باشد به دستور دادگاه فوری آزاد می شود.
پ ـ چنانچه رای تجدید نظرخواسته را مخالف قانون تشخیص دهد با استدلال و ذکر مبانی و مستند قانونی آن را نقض و در ماهیت انشای رای می کند.
تبصره ـ عدم رعایت تشریفات دادرسی موجب نقض رای نیست مگر آنکه تشریفات مذکور به درجه ای از اهمیت باشد که موجب بی ـاعتباری رای شود.

ماده 454 ـ احضار جلب رسیدگی به ادله صدور رای و سایر ترتیبات در دادگاه تجدید نظر استان مطابق قواعد و مقررات مرحله نخستین است.

نمایش ماده

ماده 456 ـ هرگاه از رای صادره درخواست تجدید نظر شود و از متهم تامین اخذ نشده باشد یا قرار تامین با جرم و ضرر و زیان مدعی خصوصی متناسب نباشد دادگاه تجدید نظر استان در صورت اقتضاء راسا یا به درخواست دادستان شاکی یا مدعی خصوصی و یا متهم تامین متناسب اخذ می کند و این تصمیم قطعی است.

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 1400-127-1093 ح - مورخ 1400/12/18
در ماده 406 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 نحوه واخواهی و در مواد 450 و 455 این قانون نحوه تجدید نظرخواهی از احکام پیش بینی شده است. چنانچه دادگاه بدوی به صورت غیابی رایی صادر کند و متهم پس از مهلت قانونی واخواهی و حتی پس از مهلت تجدید نظر خواهی از رای صادره واخواهی کند و دادگاه بدوی بدون توجه به مواعد واخواهی و تجدید نظر خواهی حکم بر رد درخواست واخواهی متهم و تایید دادنامه قبلی صادر و رای را قابل تجدید نظر اعلام کند در صورت طرح پرونده نزد دادگاه تجدید نظر تکلیف این دادگاه چیست؟ آیا به لحاظ خارج از مهلت بودن اعتراض باید قرار رد درخواست تجدید نظر خواهی صادر کند یا این که باید صرف نظر از این موضوع وارد ماهیت شده و به جهت اعلام قابل تجدید نظر بودن رای توسط دادگاه بدوی رسیدگی ماهوی را انجام دهد؟
2
نظریه مشورتی شماره 98-168-251 - مورخ 1398/03/28
3
نظریه مشورتی شماره 99-168-1577 ک - مورخ 1399/10/24
3-اگر محکوم تجدید نظرخواهی نکرده و دادگاه تجدید نظر برائت متهم را احراز کند آیا دادگاه تجدید نظر می تواند رای صادره را نقض و رای برائت صادر کند؟
4
نظریه مشورتی شماره 99-168-1069 ک - مورخ 1399/08/25
مطابق تبصره ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری عدم رعایت تشریفات دادرسی موجب نقض رای نیست؛ مگر آن که تشریفات مذکور به درجه ای از اهمیت باشد که موجب بی اعتباری رای شود و مطابق ماده 298 قانون مذکور دادگاه اطفال و نوجوانان با حضور یک قاضی و یک مشاور تشکیل می شود و نظر مشاور مشورتی است و نیز مطابق ماده 415 قانون آیین دادرسی کیفری در برخی از جرایم اطفال حضور وکیل تعیینی و در صورت لزوم تسخیری الزامی است و طبق ماده 413 قانون آیین دادرسی کیفری والدین و اولیاء و سرپرست اطفال و نوجوانان و. .. در دادگاه حاضر می شوند. حال سوال اینجاست که آیا عدم حضور یا عدم دعوت از مشاور وکیل تعیینی یا تسخیری والدین و اولیاء توسط دادگاه بدوی و در مقام رسیدگی از تشریفاتی است که موجبات نقض در دادگاه تجدید نظر را فراهم می کند؟
5
نظریه مشورتی شماره 99-168-1076 ک - مورخ 1399/08/25
مطابق تبصره ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری عدم رعایت تشریفات دادرسی موجب نقض رای نیست؛ مگر آن که تشریفات مذکور به درجه ای از اهمیت باشد که موجب بی اعتباری رای شود. حال سوال این است که دادگاه بدوی در پرونده ای بدون اخذ آخرین دفاع و در پرونده ای دیگر بدون وجود کیفرخواست مبادرت به رسیدگی و انشاء رای کرده است آیا عدم رعایت تشریفات به درجه ای از اهمیت است که موجب بی اعتباری رای شود؟
6
نظریه مشورتی شماره 99-186/2-1177 ک - مورخ 1399/08/18
-نظر به اینکه حسب ماده 19 قانون مجازات اسلامی مصوب 1370 صدور حکم به اقامت اجباری در محلی معین به عنوان تفهیم مجازات به صورتی نامحدود تجویز شده بود که طبق تبصره 1 ماده 22 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 مدت مجازات تکمیلی محدود به حداکثر دو سال گریده آیا مجازات تقسیمی بیش از دو سال که قبل از سال 1392 صادر و قطعی شده است مشمول بند «ب» ماده 10 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 قرار می¬گیرد و تخفیف یا عدم تخفیف مجازات جرم اصلی به موجب قانون لاحق تاثیری در پذیرش تخفیف مجازات تکمیلی و تقسیمی ندارد؟ 2-دادگاه تجدیدنظر استان در مقام اعمال تبصره ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری قبل از نقض رای بدوی مکلف به مراعات و انجام تشریفات مهم دادرسی منقول مانده است یا خیر؟ مثلا اگر بدون صدور کیفری خواست یا جلب به دادرسی و تشکیل جلسه رسیدگی اقدام به صدور رای شده باشد وظیفه مرجع تجدیدنظر در جهت جبران کاستی¬های پرونده به چه نحو باید باشد؟
7
نظریه مشورتی شماره 99-168-799 ک - مورخ 1399/07/13
مطابق بند «پ» ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه تجدیدنظر چنانچه رای تجدیدنظر خواسته را مخالف قانون تشخیص دهد با استدلال و ذکر مبانی و مستند قانونی آن را نقض و در ماهیت انشاء رای می کند. و مطابق ماده 456 قانون مذکور هر گاه از رای صادره درخواست تجدیدنظر شود و از متهم تامین اخذ نشده باشد یا قرار تامین با جرم و ضرر و زیان مدعی خصوصی متناسب نباشد دادگاه تجدیدنظر استان در صورت اقتضاء راسا یا به درخواست دادستان شاکی یا مدعی و یا متهم تامین متناسب اخذ می کند و این تصمیم قطعی است و همچنین مطابق قسمت اخیر ماده 251 قانون مورد اشاره... با مختومه شدن پرونده به هر کیفیت قرار تامین و نظارت قضایی لغو می شود. سوال: در پرونده ای که در دادگاه تجدیدنظر مطرح شده متهم در دادگاه بدوی از اتهام انتسابی تبرئه شده و طبیعتا تامین ماخوذه مرتفع می گردد و با شکایت شاکی پرونده نزد دادگاه تجدیدنظر مطرح و دادگاه اخیر نظر بر نقض دادنامه و محکومیت دارد آیا در این فرض دادگاه تجدیدنظر می تواند پرونده را جهت تفهیم اتهام و اخذ آخرین دفاع و اخذ تامین نزد دادگاه بدوی ارسال و با وصول آن بدون تعیین وقت مبادرت به نقض دادگاه بدوی و محکومیت متهم نماید یا اینکه لزوما دادگاه تجدیدنظر خود راسا می بایست با تعیین وقت چنین اقداماتی را انجام دهد؟
8
نظریه مشورتی شماره 99-168-766 ک - مورخ 1399/06/22
دادگاه تجدید نظر استان در مواجهه با رایی که مصداق تبصره ماده 455 قانون آیین دادسی کیفری باشد به چه نحو باید رفتار کند؟ آیا باید رای بدوی را نقض کرده تا دادگاه بدوی پس از مراعات تشریفات دادرسی مجددا اصدار رای کند یا این که بدون نقض رای پرونده را با ذکر نواقص اعاده کند و یا با انجام رسیدگی مطابق مقررات و تشریفات دادرسی که در مرحله بدوی مغفول مانده است در نهایت رای بدوی را به لحاظ عدم رعایت تشریفات دادرسی موجب بی اعتباری رای وفق ظاهر تبصره مذکور نقض و راسا مبادرت به صدور رای کند یا آن که قطع نظر از ترک تشریفات دادرسی موجب بی اعتباری رای در مرحله بدوی و بدون نقض آن به واسطه جبران نواقص و انجام تشریفات در مرحله بعدی اظهارنظر ماهوی کند؟
9
نظریه مشورتی شماره ک 4911-861-89 - مورخ 1398/11/23
طبق بند ب ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری چنانچه متهم به جهات قانونی قابل تعقیب نباشد یا دادگاه تجدیدنظر به هر دلیل برائت متهم را احراز کند رای نقض می شود و رای مقتضی صادر می گردد هر چند محکوم علیه درخواست تجدیدنظر نکرده باشد خواهشمند است در این رابطه به فروض ذیل پاسخ دهید: 1-آیا این بند استثنائی بر مفاد ماده 435 قانون آیین دادرسی کیفری از حیث عدم نیاز به تجدیدنظرخواهی محکوم علیه است؟ 2-آیا بند ت ماده 450 نیز به همین ترتیب است بدون نیاز به تجدیدنظر خواهی و اگر پاسخ منفی باشد جا سوال است که چه تفاوت ماهوی بین بند ت ماده 450 قانون آیین دادرسی کیفری با بند ب ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری وجود دارد؟ 3-آیا مفاد تبصره ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری نیز مبتنی بر همین امر است به عبارت دیگر چنانچه دادگاه تجدیدنظر عدم رعایت تشریفات دادرسی را به درجه ای از اهمیت بداند که موجب بی اعتباری رای شود آیا می تواند نسبت به کسانی که تجدیدنظرخواهی نکرده اند نیز رای را بی اعتبار اعلام کند البته با اعتراض برخی افراد مسئله در تجدیدنظر مطرح شده است؟ 4-در جریان بزه قتل و ایراد صدمه بدنی غیر عمدی ناشی از بی احتیاطی در امر رانندگی مقصر فوت می کند و پرونده در راستای تبصره 1 ماده 85 قانون آیین داردسی کیفری به دادگاه کیفری دو ارسال می شود و دادگاه به جای محکوم کردن ورثه راننده متوفی شرکت بیمه مربوطه را محکوم به پرداخت دیه صدمات و قتل غیر عمدی می کند با اعتراض یکی از مصدومین پرونده در مرجع تجددینظر مطرح می شود چنانچه دادگاه تجدیدنظر معتقد باشد که محکوم کردن شرکت بیمه به پرداخت دیه در پرونده کیفری بدون رعایت تشریفات دادرسی بدون محکوم کردن ورثه راننده متوفی و... موجب بی اعتباری رای است آیا می تواند رای را نسبت به سایر مصدومین و اولیاءدم مقتول ناشی از تصادف که تجدیدنظرخواهی نکرده اند و البته شرکت بیمه هم اعتراضی ندارد بی اعتبار کند؟ بر خلاف ماده 435 قانون آیین دادرسی کیفری و آیا اساسا تصمیم دادگاه کیفری دو به شرح مذکور مشمول عدم رعایت تشریفات دادرسی به حدی که موجب بی اعتباری رای گردد می شود./ع
10
نظریه مشورتی شماره ک 565-2/681-89 - مورخ 1398/10/04
با توجه به فعالیت شرکتهای هرمی در سطح شهرستان بانه و جذب سرمایه از طریق فروش بیت کویین ( ارز دیجیتال ) نظر به اینکه هیچ ضابطه ای جهت خرید و فروش آن از طرف بانک مرکزی تعیین نشده اعلام فرمائید الف - خرید و فروش بیت کوین مجاز می باشد یا خیر؟ در صورتی که غیر مجاز باشد جرم یا تخلف می باشد ضمنا متنی است مستند قانونی اعلام گردد ب- نگهداری وارد کردن فروش دستگاه ماینر دستگاه استخراج بیت کویین جرم می باشد یا خیر؟ اخیرا ارایی از شعبه پنجم دادگاه تجدید نظر استان کردستان مع در آن رای دادگاه بدوی را نقص و در سطر پایانی دادنامه خود قید نموده اند رای صادره را نقص و جهت رسیدگی توسط دادرس دیگری به دادگاه بدوی اعاده نموده اند سوال: چنانچه دادگاه کیفری 2 بعنوان دادگاه بدوی درخصوص موضوعی رای صادر نماید و از آن تجدید نظرخواهی شود و رای به هر دلیلی در دادگاه تجدید نظر نقض گردد آیا دادگاه تجدید نظر می تواند پرونده را به دادگاه بدوی جهت اظهار نظر اعاده نماید؟ با این پیش فرض که برابر بند پ ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری 1392 که بیان نموده چنانچه رای تجدید نظر خواسته را مخالف قانون تشخیص دهد با استدلال و ذکر مبانی و مستند قانونی آن را نقص و در ماهیت انشاء رای می نماید آیا قید رسیدگی توسط دادرس دیگر محمل قانونی دارد؟ در جایی که متهم زندانی باشد و در جلسه رسیدگی تعیین شده کیفیت امر ابلاغ به وکیل متهم مشخص نبوده و به وی ابلاغ نگردیده اما متهم خود در جلسه حاضر بوده و اعلام داشته نیاز به وکیل ندارم و خود حاضر به دفاع از خودم هستم و دادگاه جهت تعیین تکلیف زندانی به دلیل جلوگیری از اطاله دادرسی جلسه را تشکیل و در جلسه بعد حق دفاع را برای وکیل متصور دانسته و جلسه ای دیگر تعیین و وکیل در آن جلسه حضور یافته و حتی متهم برائت حاصل می کند آیا چنین موردی از موارد نقص رای برابر تبصره ماده 455 محسوب می گردد؟/ب
11
نظریه مشورتی شماره 98-186/1-679 ک - مورخ 1398/05/15
خواهشمند است نقطه نظرات حقوقی پیرامون سوال ذیل جهت بهره برداری همکاران قضایی به این دادگستری اعلام شود. در یک حادثه رانندگی سرنشین هر دو وسیله نقلیه فوت می نمایند کارشناس تصادفات میزان تقصیر یکی از رانندگان را بیست وپنج درصد و دیگری را هفتاد وپنج درصد اعلام می نماید لیکن دادگاه کیفری به استناد ماده 528 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 حکم به محکومیت تساوی هریک از رانندگان به پرداخت دیه صادر می نماید آیا رای دادگاه صحیح است یا خیر؟ در صورت اعتراض طرفین به حکم مزبور دادگاه تجدیدنظر چه تصمیمی اتخاذ می نماید؟
12
نظریه مشورتی شماره 98-168-251ک - مورخ 1398/03/27
1-وظیفه قانونی دادگاه تجدیدنظر استان در اجرای تبصره بند پ ماده 455 قانون آئین دادرسی کیفری پس از نقض رای بدوی چیست؟ صدور رای اساسا با وضعیت موجود پرونده و یا اعاده آن به دادگاه بدوی جهت صدور رای جدید با مراعات مقررات و تشریفات دادرسی؟ 2-مستفاد از ماده 427 قانون آئین دادرسی کیفری اینکه اصل بر قابل تجدیدنظر بودن عموم آراء دادگاه های کیفری است الا در دو مورد و در تبصره 2 ماده مذکور آراء قابل تجدیدنظر اعم از محکومیت برائت یا قرارهای منع و موقوفی تعقیب اناطه و تعویق صدور حکم ذکر شده است حال موارد دیگری که در تبصره 2 قید نگردیده مانند قرار تعویق اجرای مجازات ماده 46 قانون مجازات اسلامی قرار امتناع دادرس از رسیدگی ماده 421 قانون آئین دادرسی کیفری مجازات های تکملی ماده 23 قانون مجازات اسلامی ملحق به حکم مندرج در ماده قانونی یاد شده و قابل تجدیدنظرخواهی است یا به تبصره 2 آن با فرض حصری داشتن موارد تصریح شده در تبصره 2 و نتیجتا غیر قابل تجدیدنظر بودن آنها؟
13
نظریه مشورتی شماره 98-168-325ک - مورخ 1398/03/18
دادگاه بدوی متهم را به عنوان جزایی به عنوان مثال سرقت موضوع ماده 656 قانون تعزیرات به 6 ماه حبس محکوم می نماید سپس محکوم علیه به این رای اعتراض کرده و پرونده در مرجع تجدید نظر مطرح می شود دادگاه تجدید نظر معتقد است که عملکرد متهم با عنوان جزایی کلاهبرداری منطبق است شاکی یا دادستان اعتراضی به حکم نکرده اند بفرمائید وظیفه دادگاه تجدید نظر چیست؟ آیا با توجه به ماده 280 و بند پ ماده 455 ق آ د ک ) دادگاه تجدید نظر می تواند ضمن اصلاح عنوان جزایی مثلا کلاهبرداری مجازات جرم را به یک سال یا بیشتر اصلاح کند و یا اینکه طبق ماده 458 ق آ د ک ) این اقدام ممنوع است؟ اگر ممنوع باشد آیا دادگاه تجدید نظر باید همان رای غلط را بر خلاف مفاد بند پ ماده 455 ق آ د ک ) تایید کند؟ آیا می توان گفت که طبق ماده 280 مذکور دادگاه تجدید نظر نیز مجاز به تغییر عنوان جزایی که در حکم دادگاه بدوی آمده می باشد و به چنین اصلاحی و افزایش مجازاتی اطلاق تشدید مجازات نمی شود تا مشمول ماده 458 ق آ د ک ) شود.
14
نظریه مشورتی شماره 97-186/1-1578 - مورخ 1398/02/15
15
نظریه مشورتی شماره 97-168-2942 - مورخ 1398/02/14
16
نظریه مشورتی شماره 1749-1/168-95 - مورخ 1395/10/08
پیرو نامه یک سیار مورخ 28/7/95 و عطف به نامه 2064/95/7 مورخ 19/8/95 آن اداره تقاضا دارد در خصوص سوال زیر که قبلا مطرح ولی به نظر یا در طرح موضوع توفیق نبوده یا با توجه به اشاره های قانونی در پاسخ نتیجه روشن حاصل نگردیده لذا نظر دقیق آن اداره محترم را خواستارم همان¬گونه که قبلا به عرض رسید دادگاه تجدیدنظر در مرحله تنظیم خلاصه جریان پرونده پی به بی-گناهی تجدیدنظرخواه که درمرحله بدوی به مجازات حبس محکوم گردیده و به لحاظ عجز از معرفی تامین در مرحله بدوی در حبس می¬باشد می¬برد قابل ذکر است که دادگاه تجدیدنظر اساسا به دلیل احراز بی گناهی تجدیدنظرخواه قائل به این نیست که از تجدیدنظرخواه تامینی اخذ شود خواه تشدید تامین خواه تخفیف تامین و مورد را نیز از موارد بند ت ماده450 قانون آئین دادرسی کیفری نمی¬داند زیرا که عملی که محکوم¬علیه به اتهام آن محکوم شده در صورت اثبات جرم است و شامل عفو عمومی و یا سایر جهاتی که قانونا متهم قابل تعقیب نباشد نیز نیست حال در چنین فرضی این سوال مطرح است که آیا دادگاه تجدیدنظر مجاز می¬باشد که با تشکیل جلسه رسیدگی فوق العاده با حضور دادستان و بدون نیاز به احضار طرفین و پس از اعلام ختم رسیدگی اقدام به صدور رای بر برائت تجدیدنظرخواه و سپس دستور خلاصی او را از زندان صادر نماید یا اینکه علی¬رغم محرز بودن بی-گناهی تجدیدنظرخواه و در حبس بودن وی الزاما دادگاه تجدیدنظر پس از تعیین وقت رسیدگی و احضار طرفین و نماینده دادستان و در صورت فراهم شدن موجبات دادرسی از جمله ابلاغ صحیح اوراق احضاریه به طرفین تا هر زمان که به طول بینجامد آن گاه ختم دادرسی را اعلام و سپس رای بر برائت و آزادی فرد بی¬گناه را صادر نماید به نظر می¬رسد در جهت رعایت حقوقی شرعی و قانونی و انسانی فرد بی گناه بتوان از قسمت اخیر بند ب ماده 455 قانون آئین دادرسی کیفری و مفهوم آن به نفع تجدیدنظر خواه موصوف استفاده نمود./
1
نشست های قضایی شماره 1400-8075 - مورخ 1398/11/02
عدم تجدید نظر خواهی احد از متهمین پرونده که دارای طرفین متعدد می باشد.
2
نشست های قضایی شماره 1398-6145 - مورخ 1397/04/12
عدم رعایت تشریفات دادرسی در مرحله بدوی و تکلیف دادگاه تجدیدنظر
3
نشست های قضایی شماره 1400-7878 - مورخ 1397/11/04
اشتباه در صدور کیفرخواست و تکلیف دادگاه تجدیدنظر (نشست تجدیدنظر)
4
نشست های قضایی شماره 1399-7097 - مورخ 1398/04/20
نقض رای بدوی در تجدیدنظر استان ناشی از اشتباه دادگاه بدوی در پیوست ننمودن اوراق قضایی
5
نشست های قضایی شماره 1400-7758 - مورخ 1398/09/07
اعاده دادرسی در خصوص تشدید مجازات در مرحله تجدیدنظر
6
نشست های قضایی شماره 1400-8075 - مورخ 1398/11/02
عدم تجدید نظر خواهی احد از متهمین پرونده که دارای طرفین متعدد می باشد.
7
نشست های قضایی شماره 1397-3421 - مورخ 1396/07/13
تجدیدنظرخواهی نسبت به رای در حال اجرا
8
نشست های قضایی شماره 1398-5805 - مورخ 1397/03/03
وظیفه دادگاه تجدیدنظر در صورت مواجهه با عدم رعایت تشریفات دادرسی در دادگاه اطفال و نوجوانان
9
نشست های قضایی شماره 1398-6634 - مورخ 1397/10/27
نحوه مسئولیت کیفری دولت و شهرداری
10
نشست های قضایی شماره - مورخ 1397/02/24
اعمال ماده 442 قانون آئین دادرسی کیفری در فرض تعدد محکومین
ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 455 ق آ د ک

ماده 455 ق آ د ک

ماده 455 ق.آ.د.ک

ماده 455 ق.آ.د.ک

ماده 455 قانون آدک

ماده 455 قانون آدک

ماده 455 قانون دادرسی کیفری

ماده 455 قانون دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی کیفری

ماده 455 قانون آ.د.ک

ماده 455 قانون آ.د.ک

ماده 455 دادرسی کیفری

ماده 455 دادرسی کیفری

ماده 455 ق دادرسی کیفری

ماده 455 ق دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 455 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 455 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 455 آیین دادرسی الکترونیکی

ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ ق آ د ک

ماده ۴۵۵ ق.آ.د.ک

ماده ۴۵۵ قانون آدک

ماده ۴۵۵ قانون دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ آیین دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ قانون آ.د.ک

ماده ۴۵۵ دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ ق دادرسی کیفری

ماده ۴۵۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده ۴۵۵ آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری. ماده ۴۵۵ ق آ د ک ماده ۴۵۵ ق.آ.د.ک ماده ۴۵۵ قانون آدک ماده ۴۵۵ قانون دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ آیین دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ قانون آ.د.ک ماده ۴۵۵ دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ ق دادرسی کیفری ماده ۴۵۵ آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده ۴۵۵ آیین دادرسی الکترونیکی

ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری

ماده 455 ق آ د ک

ماده 455 ق.آ.د.ک

ماده 455 قانون آدک

ماده 455 قانون دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی کیفری

ماده 455 قانون آ.د.ک

ماده 455 دادرسی کیفری

ماده 455 ق دادرسی کیفری

ماده 455 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح

ماده 455 آیین دادرسی الکترونیکی

متن کامل ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری. ماده 455 ق آ د ک ماده 455 ق.آ.د.ک ماده 455 قانون آدک ماده 455 قانون دادرسی کیفری ماده 455 آیین دادرسی کیفری ماده 455 قانون آ.د.ک ماده 455 دادرسی کیفری ماده 455 ق دادرسی کیفری ماده 455 آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح ماده 455 آیین دادرسی الکترونیکی

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM