رای قضایی شماره 9109970223101146

رای قضایی شماره 9109970223101146

مجموعه کامل آرای قوه قضاییه

رای قضایی شماره 9109970223101146


شماره دادنامه قطعی:
9109970223101146

تاریخ دادنامه قطعی:
1391/08/30

گروه رای:
کیفری

نوع مرجع:
دادگاه تجدیدنظر استان

عنوان رای:
تعدد مادی توهین تهدید و مزاحمت تلفنی

پیام رای:
توهین و تهدید از طریق مزاحمت تلفنی مشمول تعدد مادی جرایم مختلف می باشد.

رای دادگاه بدوی
در خصوص اتهام خانم ز. فرزند ع. 35 ساله آزاد به قید معرفی کفیل با وکالت آقای ف. دایر بر ایجاد مزاحمت تلفنی و توهین و فحاشی و تهدید و ایراد افترا موضوع شکایت آقای م. با وکالت آقای الف. به شرح منعکس در پرونده دادگاه با عنایت به شکایت شاکی خصوصی اظهارات مطلعین قضیه پرینت تماس های برقرار شده و متن پیامک های ارسالی متهمه و کیفرخواست صادره از دادسرا و اقاریر تلویحی و دفاعیات ناموجه وکیل مدافع وی و سایر قراین و امارات موجود در پرونده بزهکاری وی در نظر دادگاه محرز است. علی هذا دادگاه مستندا به مواد 47 608 641 669 و 697 قانون مجازات اسلامی دادگاه نامبرده را از بابت ایجاد مزاحمت تلفنی با رعایت بند 2 ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین به پرداخت مبلغ سه میلیون ریال جزای نقدی بدل از حبس و از بابت توهین و فحاشی به تحمل ده ضربه شلاق تعزیری از روی لباس در غیر ملاءعام و از بابت تهدید به پرداخت دو میلیون ریال جزای نقدی بدل از حبس (با اعمال بند 2 ماده 3 قانون وصول) و از بابت ایراد افترا نیز به تحمل بیست ضربه شلاق تعزیری از روی لباس در غیر ملاءعام محکوم می نماید. رای صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم محترم تجدیدنظر استان تهران است.
رییس شعبه 1173 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ شقاقی

رای دادگاه تجدیدنظر استان
در خصوص تجدیدنظرخواهی خانم ز. نسبت به دادنامه شماره 645ـ5/7/91 صادره از شعبه 1173 دادگاه عمومی تهران که به موجب آن تجدیدنظرخواه به اتهام ایجاد مزاحمت تلفنی و توهین و فحاشی و تهدید و افترا که به ترتیب به پرداخت سه میلیون ریال و ده ضربه شلاق تعزیری و دو میلیون ریال و بیست ضربه شلاق تعزیری محکوم گردیده است با توجه به محتویات پرونده در این مرحله از رسیدگی از ناحیه تجدیدنظرخواه ایراد و اعتراض موثری که بتواند موجبات نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته را فراهم نماید ارایه و عنوان نگردیده است و تجدیدنظرخواهی با هیچ یک از شقوق مندرج در ماده 240 قانون آیین دادرسی کیفری منطبق نمی باشد. با عنایت به اظهارات گواهان و ادله موجود در پرونده به نظردادگاه رای صادره مطابق موازین شرعی و قانونی اصدار یافته است. لذا ضمن رد تجدیدنظرخواهی به عمل آمده مستندا به بند الف ماده 257 قانون مارالذکر رای معترض عنه تایید و استوار می گردد. رای صادره قطعی است.
رییس شعبه 31 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
بلاغی ـ شریعتی

قاضی:
شقاقی , ولی بلاغی , شریعتی

منبع
سامانه ملی آرای قضایی

مواد مرتبط با این رای

ماده 47 ـ صدور حکم و اجرای مجازات در مورد جرایم زیر و شروع به آنها قابل تعویق و تعلیق نیست: الف ـ جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور خرابکاری در تاسیسات آب برق گاز نفت و مخابرات ب ـ جرایم سازمان یافته سرقت مسلحانه یا مقرون به آزار آدم ربایی و اسیدپاشی پ ـ قدرت نمایی و ایجاد مزاحمت با چاقو یا هر نوع اسلحه دیگر جرایم علیه عفت عمومی تشکیل یا اداره مراکز فساد و فحشا ت ـ قاچاق عمده مواد مخدر یا روانگردان مشروبات الکلی و سلاح و مهمات و قاچاق انسان ث ـ تعزیر بدل از قصاص نفس معاونت در قتل عمدی و محاربه و افساد فی الارض ج ـ جرایم اقتصادی با موضوع جرم بیش از یکصد میلیون (100.000.000) ریال

مشاهده ماده 47 قانون مجازات اسلامی

ماده 608 ـ جنایتی که باعث جمع شدن یک یا دو لب و یا قسمتی از آن گردد موجب ارش است خواه موجب نمایان شدن دندان ها بشود خواه نشود.

مشاهده ماده 608 قانون مجازات اسلامی

ماده 641 ـ دیه هریک از انگشتان اصلی دست یک دهم دیه کامل است.

مشاهده ماده 641 قانون مجازات اسلامی

ماده 669 ـ قطع و از بین بردن هریک از دو پستان زن موجب نصف دیه کامل زن و از بین بردن مقداری از آن به همان نسبت موجب دیه است و اگر همراه با از بین رفتن تمام یا بخشی از پستان مقداری از پوست یا گوشت اطراف آن هم از بین برود یا موجب جنایت دیگری گردد علاوه بر دیه پستان دیه یا ارش جنایت مزبور نیز باید پرداخت شود.

مشاهده ماده 669 قانون مجازات اسلامی

ماده 697 ـ از بین بردن صوت به طور کامل به گونه ای که شخص نتواند صدایش را آشکار کند دیه کامل دارد گرچه بتواند با اخفات و آهسته صدایش را برساند.

مشاهده ماده 697 قانون مجازات اسلامی

ماده 240 ـ قرار بازداشت متهم باید فوری نزد دادستان ارسال شود. دادستان مکلف است حداکثر ظرف بیست و چهار ساعت نظر خود را به طور کتبی به بازپرس اعلام کند. هرگاه دادستان با قرار بازداشت متهم موافق نباشد حل اختلاف با دادگاه صالح است و متهم تا صدور رای دادگاه در این مورد که حداکثر از ده روز تجاوز نمی کند بازداشت می شود.

مشاهده ماده 240 قانون آیین دادرسی کیفری

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM