ماده 13 قانون کار

ماده 13 ق ک

ماده 13 قانون ک

ماده 13 ق کار

ماده 13 حقوق کار

متن کامل ماده 13 قانون کار. ماده 13 ق ک ماده 13 قانون ک ماده 13 ق کار ماده 13 حقوق کار

ماده ۱۳ قانون کار

ماده ۱۳ ق ک

ماده ۱۳ قانون ک

ماده ۱۳ ق کار

ماده ۱۳ حقوق کار

متن کامل ماده ۱۳ قانون کار. ماده ۱۳ ق ک ماده ۱۳ قانون ک ماده ۱۳ ق کار ماده ۱۳ حقوق کار

ماده 13  قانون کار

ماده 13 ـ در مواردی که کار از طریق مقاطعه انجام می یابد. مقاطعه دهنده مکلف است قرارداد خود را با مقاطعه کار به نحوی منعقد نماید که در آن مقاطعه کار متعهد گردد که تمامی مقررات این قانون را در مورد کارکنان خود اعمال نماید.

ماده 13 قانون کار مصوب 1369/08/29

ماده ۱۳ قانون کار

ممشاهده ماده ۱۳ قانون کار مصوب 1369/08/29

قانون کار / ماده 13

ماده ۱۳ قانون کار

پایگاه جامع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۹/۰۸/۲۹

متن ماده 13
قانون کار

مصوب ۱۳۶۹/۰۸/۲۹
  • ماده ۱۳ قانون کار

    متن کامل 13 ماده

    مصوب ۱۳۶۹/۰۸/۲۹
متن ماده ۱۳

ماده 13 ـ در مواردی که کار از طریق مقاطعه انجام می یابد. مقاطعه دهنده مکلف است قرارداد خود را با مقاطعه کار به نحوی منعقد نماید که در آن مقاطعه کار متعهد گردد که تمامی مقررات این قانون را در مورد کارکنان خود اعمال نماید.

تبصره 1 ـ مطالبات کارگر جزء دیون ممتاز بوده و کارفرمایان موظف می باشند. بدهی پیمانکاران به کارگران را برابر رای مراجع قانونی از محل مطالبات پیمانکار. منجمله ضمانت حسن انجام کار پرداخت نمایند.
تبصره 2 ـ چنانچه مقاطعه دهنده بر خلاف ترتیب فوق به انعقاد قرارداد با مقاطعه کار بپردازد و یا قبل از پایان 45 روز از تحویل موقت. تسویه حساب نماید مکلف به پرداخت دیون مقاطعه کار در قبال کارگران خواهد بود.

ماده 12 ـ هر نوع تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه از قبیل فروش یا انتقال به هر شکل تغییر نوع تولید ادغام در موسسه دیگر ملی شدن کارگاه فوت مالک و امثال اینها در رابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است موثر نمی باشد و کارفرمای جدید قائم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود.

نمایش ماده

ماده 14 ـ چنانچه به واسطه امور مذکور در مواد آتی انجام تعهدات یکی از طرفین موقتا متوقف شود قرارداد کار به حال تعلیق در می آید و پس از رفع آنها قرارداد کار با احتساب سابقه خدمت از لحاظ بازنشستگی و افزایش مزد) به حالت اول بر می گردد. تبصره 1 - مدت خدمت نظام وظیفه شاغلین مشمول قانون کار یا شرکت داوطلبانه آنان در جبهه قبل از اشتغال و یا حین اشتغال جزو سوابق خدمتی آنان نزد سازمان...

نمایش ماده
1
نظریه مشورتی شماره 1400-168-1244 ک - مورخ 1400/10/12
در پرونده های حوادث ناشی از کار که طرفین در وجود رابطه کارگری و کارفرمایی اختلاف دارند و شاکی ادعای کارگری برای متهم و در مقابل کارفرما نیز ادعای پیمانکاری وی را می نماید در صورت تردید آیا اصل بر وجود رابطه کارگری و کارفرمایی است یا بر نبود این رابطه؟
2
نظریه مشورتی شماره 93-069-0551 - مورخ 1393/11/08
در حالت اجتماع طلب (حقوق) اشخاص که همگی دارای خصیصه امتیاز از منظر قانونگذار باشند و شخص حقوقی تحت قالب شرکت سهامی خاص از بابت کارکرد و قرارداد فی مابین دارای مطالباتی هستند. بدین شرح: الف) به موجب بازداشت نامه اصداری از سازمان تامین اجتماعی شخص حقوقی مذکور محکوم به پرداخت اصل حق بیمه و جرایم متعلقه می گردد. مستفاد از ماده 50 قانون تامین اجتماعی وآیین نامه اجرایی آن و ماده 49 قانون اخیر الذکر مطالبات سازمان تامین اجتماعی ناشی از اجرای قانون تامین اجتماعی بعنوان مطالبات ممتاز تلقی می گردد. ب) مدیر عامل شرکت مذکور بابت مهریه مافی القباله زوجه خود محکوم به پرداخت می گردد. قرار تامین خواسته اصداری از اجرای احکام حقوقی دادگستری بدین مضمون که به میزان سهم الشرکه مدیر عامل از مطالبات شرکت مذکور توقیف گردد واصل می شود. همانگونه که مستحضرید مطالبات زوجه بابت مهریه نیز حسب بند 3 ماده 148 قانون اجرای احکام مدنی ممتاز تلقی می گردد. ج) به دلیل ملحوظ بودن مطالبات کارگران در مطالبات شرکت مذکور در صورت اجرای بند الف  ویا ب مطالبات قانونی آنها نیز پرداخت نخواهد شد. درحالی که حسب منطوق ماده 13 قانون کار وامور اجتماعی مطالبات کارگران نیز جزء دیون ممتاز می باشد. به هر حال و با عنایت به اجتماع حقوق اشخاص صاحب امتیاز مستدعی است نحوه وچگونگی اجراء و تقدم  و میزان ممتاز بودن هریک نسبت به دیگری را اعلام فرمایند تا موجب تضییع ناخواسته حقی نگردد.
3
نظریه مشورتی شماره 1400-100-1501 ع - مورخ 1400/11/18
آیا کمیسیون موضوع ماده 13قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری مصوب 1380 الزاما مکلف است ظرف مهلت یک هفته ای مندرج در تبصره 2 ماده 6 آیین نامه اجرایی این قانون مصوب 1382/2/7هیات وزیران نظر قطعی خود را پیرامون اعتراض داوطلبان عضویت در شورای عالی کانون کارشناسان رسمی دادگستری که صلاحیت آن ها رد شده است اعلام دارد و یا آن که چنانچه به هر علت از جمله عدم وصول پاسخ استعلام از مراجع ذی صلاح اعلام نظر قطعی ظرف این مهلت امکان پذیر نباشد کمیسیون یادشده مجاز به اعلام نظر خارج از مهلت یک هفته است؟ 2- نصاب اتخاذ تصمیم از سوی اعضای کمیسیون یادشده چیست؟
4
نظریه مشورتی شماره 1400-239-51 ع - مورخ 1400/03/30
نظر به این که پیمانکار در زمینه ارائه خدمات و خدمات فنی به مقاطعه دهنده (کارفرما) فعالیت دارد قانونگذار در ماده 2 قانون نظام صنفی مصوب 1382 با اصلاحات و الحاقات بعدی پیمانکار را فرد صنفی شناخته و مطابق ماده 17 این قانون وی را مکلف به رعایت ایمنی و حفاظت فنی بر اساس قوانین و مقررات جاری کشور داشته است. همچنین مطابق بند «ز» ماده 37 قانون یادشده بر عهده مجامع امور صنفی است. برابر ماده 9 آیین نامه ایمنی امور پیمانکاری مصوب 1389/3/5 کارفرمای موضوع این آیین نامه صلاحیت نظارت بر ایمنی پیمانکار را دارد؟
5
نظریه مشورتی شماره 99-66-1376 ع - مورخ 1400/02/15
همان گونه که خود مستحضر هستید مطابق ماده 13 قانون کیفر بزه های مربوط به راه آهن مصوب 1320 حریم راه آهن عبارت از 17 متر فاصله به هر یک از دو طرف محور خط بوده است در این شرایط اشخاصی با رعایت حریم قانونی راه آهن و با اخذ مجوز از شهرداری اقدام به احداث بنا در خارج از حریم مزبور نموده اند ولی بعد از احداث بنا و با الحاق ماده 17 به قانون ایمنی راهها و راه آهن به سال 1379 ایجاد هرگونه ساختمان و دیوارکشی و تاسیسات به شعاع صد متر از انتهای حریم راهها و حریم راه آهن های کشور بدون کسب مجوز از وزارت راه و شهرسازی ممنوع اعلام گردیده است در این شرایط سوال این است که چنانچه ساختمان های احداثی با گذشت سالیان فرسوده و نیازمند بازسازی و تعمیر باشد یا مالک قصد تجدید و تغییر بنا را داشته باشد آیا اساسا حق اعمال این گونه حقوق مالکانه وجود دارد یا خیر؟ مرجع ذی صلاح برای صدور مجوز وزارت راه و شهرسازی است یا شهرداری یا هر دو؟ باید بر طبق تبصره 2 ماده 17 قانون اخیرالذکر عمل کرد یا بند 24 ماده 55 قانون شهرداری اگر مجوز بازسازی و تعمیر یا تجدید بنا به ساختمانی که در حال از دست دادن استحکام است داده نشود و شرکت راه آهن نیز علی رغم درخواست مالکین اقدام به تملک اراضی ننماید و از قبیل آن زیانی به اشخاص وارد گردد مسئوولیتی متوجه دیگری خواهد بود یا خیر؟
6
نظریه مشورتی شماره 1187-108-96 - مورخ 1396/07/22
همان طور که مستحضرید مطابق مدلول ماده 95 قانون کار چنانچه بر اثر عدم رعایت مقررات فنی و بهداشتی در کارگاه حادثه ای رخ دهد شخص کارفرما مشمول مجازات های مندرج در قانون کار خواهد شد مضافا بر این وفق مواد 3 و7 همان قانون که در مقام تعریف کارفرما وضع شده است کارفرما شخصی است که با کارگر رابطه قراردادی داشته و حق السعی کارگر را پرداخت می نماید همچنین مطابق نص صریح ماده 13 قانون کار در پیمان هایی که صاحب کار در قالب تشریفات مناقصه پیمان را به شرکت های پیمانکار واگذار می نماید صاحب کار با عنوان مقاطعه دهنده شناسایی شده است در واقع شخصیت مقاطعه دهنده از شخصیت کارفرما تفکیک گردیده است خواهشمند است مشخص فرمایید که در صورت وقوع حادثه ای برای کارگران پیمانکار مقاطعه کار آیا مقاطعه دهنده مشمول عنوان کارفرمای مندرج در ماده 95 قانون کار می باشد یا خیر؟ به عبارت دیگر آیا مجازات مذکور در ماده 95 قانون کار با توجه به اصل تفسیر مضیق قوانین جزایی به مقاطعه دهنده هم تسری پیدا می کند یا اینکه صرفا مقاطعه کار (کارفرمای کارگر) مشمول مجازات مذکور می گردد.
ماده 13  قانون کار

ماده 13 ق ک

ماده 13 ق ک

ماده 13 قانون ک

ماده 13 قانون ک

ماده 13 ق کار

ماده 13 ق کار

ماده 13 حقوق کار

ماده 13 حقوق کار

ماده ۱۳ قانون کار

ماده ۱۳ ق ک

ماده ۱۳ قانون ک

ماده ۱۳ ق کار

ماده ۱۳ حقوق کار

متن کامل ماده ۱۳ قانون کار. ماده ۱۳ ق ک ماده ۱۳ قانون ک ماده ۱۳ ق کار ماده ۱۳ حقوق کار

ماده 13 قانون کار

ماده 13 ق ک

ماده 13 قانون ک

ماده 13 ق کار

ماده 13 حقوق کار

متن کامل ماده 13 قانون کار. ماده 13 ق ک ماده 13 قانون ک ماده 13 ق کار ماده 13 حقوق کار

مرجع خدمات حقوقی وکیلیک

VAKILIK.COM